Thursday, August 11, 2011

superbb collaboration from pikalurve and Lips Roses Inc.

assalammualaikum


hey heyy..

pikalurve is my side business.i mmg suka for having my own shop ..but nk bukak shop tu terlalu besar buat sy yg masih belajar sekarang ni..kalau setakat nk onlineshopp or blogshop tu bolehh lah kan..hehee..kita mula dengan kecil- kecilan yeahh..i hope people boleh support me lahh :)
bak kata pepatah : SIKIT-SIKIT, LAMA-LAMA JADI BUKIT

bertarikhkan 11 - 15 july 2011..pikalurve berpeluang for opening booth with Lips Roses Inc. ..what a superbb colaboration huhh??hee. .. i'm soo damn busy that week..macam2 benda nak urusan kan..but i'm still happy :) ..semuanya berjalan according to plan..kalau ada yg lari2 sikit tu, biasalahh kan..

preparation for opening pikalurve is 80% from my own effort..yg selebihnya dari my family and friends..heheee..kata nk jadi usahawan yg berjaya..
why not try our best ryte :)

mari lahh usha a few picture sepanjang minggu tu berlanggsung..
*ye lahh a few..tak boleh pakai ayat tu.huhuu..


DAY ONE!


Lips Roses Inc. Owner..kak intan :)



Fatini..jadi pembantu pikalurve..




Cik Fatin Hanani, my HELPER! thanks fatin!!!! :)
kalau dia tak tolong huru-hara jugak lahh..


LOL :)


Cotton Candy! murah and berbaloi-baloi!


ye kak..mari shopping...mari-mari..





Vintage Collection from kak eQeen :)


second helper.


showing my LOL :)


SYAKIRA..customer a.k.a my class-mate..huhuu..


DAY TWO!

busy sangat bila dah masuk hari ke-2..so, tak banyak gambar..

DAY THREE!

side of PIKALURVE 



cute stuff 

sale! sale!

murah! kat luar tak dapat price ni..


macaroon..





try one :)



owner pikalurve ..hihii..


with AIN SURAYA..my friend :)





vintage collection from kak eQeen..


hey you!













with kak eQeen :)



prepared macaroon ..


DAY FOUR!



superbb collaboration!!!!!!

maaf lahh entry tertangguh ni..dah lama di peram dalam draf..ahaakksss..

so, mari ramai-ramai kita purchase at pikalurve

support me!!!

byee~~~



thanks for reading this :)

2 comments:

  1. dear ... kalau ade mase puhliz ajar cane nak pakai satin shawl mcm u tuh ... i dah beli satin shawl, tp haram nak pakai ... tak reti

    ReplyDelete
  2. PINK VELVET: okeyh dear..kalau ada masa i ajar lahh..kenapa u tak purchase sateen kat pikalurve..lagi berbaloi-baloi.hee~

    ReplyDelete