Monday, August 29, 2011

shopping raya


assalammualaikum

oooo balik kampOng! oooo balik kampOng!..oooo tak boleh balik kampung lagi kalau tak shopping kan..heheee...

shopping raya dengan family memang SUPERBB!..baru feeling raya!



LOKASI: One Utama [OU]
DATE: 27 Ogos 2011
TIME: 10.30 am - 4.00pm
TUJUAN: shopping raya lahh! apa lagi ^_^ 



here i am.....waiting for my dad..untuk memilih baju raya nyaa....

apa?? ingat orang lelaki ni tak choosy ke? kadang-kadang tu kalah perempuan..bab-bab memilih ni..perghh! nak yang terbaik dari ladang sesaja..apa2 pun biar mengikut kepuasan hati masing-masing kan..



ayah sama macam patung tu!
baju ehh..bukan ayah..TQ :)


again! nak jugak sebelah patung tu :)))


macam mana rupa saya???

ayah rembat semua je lahh..hehee~



while waiting for my dad trying his outfit in the fitting room..i want outside and snap a picture :P

kalau dah shopping memang GUMBIRA SAHAJA !


rasa nak GRAB semua!!! weehee~


my lil sister..her face so pucat! so, she just bough maybelline bb cream..heheee..so, she can look more flawless then this picture of her.. :O 


dan kami teruskan perjalanan kami........
untuk mencari baju+kasut+handbag+more n more!!!


this what i grab! WOWW..tak cukup tangan nak pegang...hehee..
somebody help me! hehee~


the sweetest couple in this earth! i LOVE my parents :))))
nanti raya jangan lupa bagi duit raya bebanyak tw! 
wink wink $_$



as you can see...we finished shopping! 
but still nak berjalan-jalan lagi..next we move on to VINCCI to find an accessories..superbb! 



jalan-jalan sampai kaki lenguh! ..pastu petang tu penat =.="

duduk-duduk bersantai seketika :))))


then, dah cukup rehat..JOM BALIKK! ..tak solat zohor lagi...


heheee..
okeyh! sy sangat seronok bershopping sepanjang hari..nak nak shopping ada banker (ayah) ..rasa seronok je nak grab semua barang tanpa perlu runsing memikirkan purse akan nipis @_@


SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!!
maaf zahir & batin :)


semoga raya anda pada tahun ini terisi dengan penuh bermakna..

and tak lupa jugak!

HAPPY MERDEKA!


tataa~




thanks for reading this :)

6 comments:

  1. meriahnya shoppinggg!

    HAHA!!!

    selamat hari rayaaaa!

    ReplyDelete
  2. CIK ELIZA: ahaa..seronok!!!
    selamat hari raya jugak!!! :)))

    ReplyDelete
  3. ADA MOKHTAR: selamat hari raya jugak buat anda..semoga anda dapat beraya dengan penuh makna and bergembira... :)))

    ReplyDelete