Monday, August 15, 2011

BPP: Tutorial BEST! (Fyna Here)

assalammualaikum

Hi,
BPP again :)))))


kali ini sy nak review pasal blogger yang memang CUN MELECUN! CANTIKKK OOoo!
sy suka terjah blog dia banyak tutorial-tutorial yang ngetop! especially tutorial make up..I LIKE!
siapa yang sy uwar uwar kan ni????hurmm.....
jeng..jeng..jeng!

GADIS CUN itu ialah FYNA HERE!!!
super duper like her blog and tutorial..yang best nya korang boleh request any make up tutorial yang korang nak..kalau rajin mesti Cik Fyna buat punya lahh.. believe me :)



see! 
korang boleh tengok make up Cik Fyna ni..CUN!
rata n sekata je..ala-ala korea pun ada :)))


CANTIK n SWEET!
muka Cik Fyna ni seyesly glowing and flawless je!
jeles  i tw..


HOT! 


SIMPLY BEAUTY :)



TURBAN STYLE cara Cik Fyna..mata bOlat :DD
nak tahu macam mana dia buat..pergi request kat Cik Fyna untuk buat tutorial..Cik Fyna ni pemurah orang nya..kompom dia share punya..selagi dia boleh share dia mesti share okeyh..

Jadi anda anda dan anda di luar sana jika ada sebarang request untuk tutorial..especially for girlsssss..korang boleh lahh request kat Cik Fyna ni..okeyh :)

gambar..gambar Cik Fyna ni sgt susah nak C&P sebab orang femes mesti jaga gambar2 dari di curi oleh facker wokeyhh..tapi tapi tapi, sy bukan facker sy cuma nak beri penghargaan kpada Cik Fyna (rakan blogger) ..sorry Cik Fyna i cilOk gambar u ..heee~


apa tunggu tunggu lagi..pergi lahh terjah blog dia yang superbbb tu!
http://stoberycokelat.blogspot.com
sekali dh click kompom tak menyesal : ahakss...




TIL THEN,


thanks for reading this :)

2 comments:

  1. tq dearsebab suka my blog =') <3

    ReplyDelete
  2. FYNA: finally! u respond!..really love ur blog..do make a lot of tutorial okeyh :)

    ReplyDelete