Thursday, August 11, 2011

BPP: fashionista (Nisa Kay)

assalammualaikum

Hi, semua!

BPP kembali !!!!

kerana ke'busy'an kebelakangan ini sy tak sempat nak review sesiapa..jadi tengah ada masa lapang (lapang lahh sangat kan) ni..kita guna kan dengan sebaik mungkin :)
kali ini sy mahu share dengan anda semua blogger yang tidak asing lagi..memang famous..tak lain tak bukan Cik Nisa Menaip!!! ...sy kategorikan Cik Nisa Menip ini sebagai fashionista...sebab dia bergaya..hee~
tak percaya? tgok gambar kat bawah ni..

bergaya kan????


cun pulak tu!


anggun!


klasik!


attractive!


cool!

gambar-gambar semua sy C&P dr blog Cik Nisa..sorry ye Cik Nisa :)
blog Cik Nisa seronok sebab dia rajin update (sy suka!!!)..ada je cerita menarik tertarik yang nak disampaikan..pastu rajin adakan giveaway!..sy pernah menang GIVE-AWAY dari Cik Nisa..i LIKE! i LIKE!


mari semua, kita terjah bloh Cik Nisa Menaip..okeyh!
http://nisamenaip.blogspot.com
dah usha blog dia, mesti nak usha lagi..hee~




tataa~






thanks for reading this :)

2 comments:

  1. oh myyy.
    hai assalamualaikum..
    thanks a lot dear sbb featurekan Nisa dlm blog awak. ehhehe terharu tau.. terima kasih byk2. xtahu nak ckp ape dah. ahahha
    :D

    ReplyDelete
  2. NISA KAY: welcome :) heheee..thanks Cik Nisa sebab tiggal jejak :)

    ReplyDelete