Tuesday, August 23, 2011

21 Ramadhan bersamaan 21 ogos

assalammualaikum

hello ^_^

sehat kah anda anda semua..di bulan ramadhan yang mulia ni..dah masuk 10 hari terakhir ramadhan..bila-bila je boleh berlaku nya lailatul qadar..bertuah lahh siapa yang dapat beribadah malam tu..i hope i dapat lahh..aheee~

so,21 ramadhan yang lepas...again! i berbuka di luar..dekat pilah jewp..tak jauh mana pun..belum berpeluang nak balik KL sebab busy dengan test yang beratur ambil giliran..tettt~ tett~
kali ini sy berbuka puasa bersama MY LOVELY EX-HOUSEMATE yang super duper! heheee..(pujian yang melampau, tapi ikhlas dari lubuk hati sanubari ini) 

akhirnya, dapat jugak kami gether sama-sama..yippy! dah setahu kami hidup di pilah ni wokeyh..and dah setahun lebyh jugak umur persahabatan kami :))))))

here we are..fatin , yna and me

kami sampai lambat sikit lahh but bila dah sampai2 tu sembang2 jap then make an order :datang-datang order dulu..weee~

my manu:-
1. Bihun Tom Yam (sOdap wa cakap sama lu~)
2. Fresh Orange (basah tekak waa..l)
3. Udang Goreng Tepung (memang tak boleh miss)



kalau kat kolej tu i makan makanan bungkus yang dibeli di bazar ramadhan dalam UiTM Beting, Pilah ni..tak pun kat cafe..menu yang menjadi pilihan ialah nasi ayam, kalau tak nasi kerabu..tak banyak pilihan sangat..but still okeyh sebab boleh di makan kan..heheee....tapi sekali kala dapat makan kat luar tu yang selera besar..semua benda nak makan..sebab kat dalam U tak boleh demand2 sangat..kehkehkehhh..rebut peluang yang ada =P


diba makan nasi paprik, kalau tak silap sy lahh..hee~


fatin makan nasi goreng ayam and yna makan nasi goreng USA..
*tekak tengan menelan air liur ni


yna and me..yayy! makan..makan..


candid! from syaza and diba :)))
abang kat belakang tu sibOk je nak interframe jugak..ahakksss...


sy makan bihun tomyam..
yummy! bila nak makan ni kena extra semangat sikit..kahkahh..


syaza makan nais gorng cili padi!
walaweyhh! pOdas nyor! wa tara tahan sama pedas..pedas sikit2 tu boleh lahh :)))



seper duper HOT! 
fatin pakai LONG STYLE SATEEN SHAWL MAROON COLOR from pikalurve
muka fatin terover putih sebab ambil gambar dalam gelap then flash terover mak nokss..ni semua gara-gara phone diba..kehkehkehh... :DDD


what the heck! my face look so dull & tired..am i tired??? *have no idea =.='
tp sedihh jugak lahh..mira tak dapat JOIN kami ..sob sob sobb T__T
apa2 pun pika cayanggggg korang ketat2X..seketat getah bila ikat kerepek tamaw bagi lemau tu..agagagaa..memandai buat peribahasa sendiri..



till then,


byee~


thanks for reading this :)

2 comments:

  1. buka puasa dgn kwn2 paling best !! sebab boleh happening..hehe :)

    ReplyDelete
  2. LIZA RAZAK: yup! happening..but i stillmiss nak berbuka dengan my family..heee~

    ReplyDelete