Thursday, August 18, 2011

10 RAMADHAN yang lepas

assalammualaikum

as always, cerita basi..walaupun sekarang dah 18 RAMADHAN nak jugak cerita pasal 10 RAMADHAN hari tu..huhuu..hari tu merancang nak berbuka sama-sama dengan classmate (girls only)..janji janji mulut je masing-masing and akhirnya menjadi jugak kami berbuka sama sama..yeayy! tempat atau lokasi menjadi pilihan kami ialah dekat gerai depan UiTM MELANG..mula-mula ingat nak makan di sebelah UiTM MELANG, tapi tutup pulak kedai nya..jadi kami beralih arah ke gerai yang berdepan UiTM ME:LANG..waktu kami berkumpul pada pukul 6.15 petang selepas habis kelas account (pukul 4.00 petang) jadi kami dari UiTM BETING ke UiTM MELANG..jangan pening ye..KUALA PILAH ada dua UiTM..bhahahahaaa...

Girlsssss..JOM! ahaksss..


muka orang penat..puasa lahh katakan...
Ahhh! sudah..puasa jadi alasan pulak kan..


my geprennnnssss! my Classmate :)
(AT110 3C2)


tengok makanan-makanan yang meliurkan..sabOOOoorrr je lahh..
masing-masing tak sabar nak makan..dalam hati tu bila lahh nak azan ni...


what i eat???
1. KUETIAW KUNGFU  ..wachaaa~ wa kasi kungfu sama lu~
2. AIR HORLICK PANAS .. actually mintak horlick ais..dapat yang panas..caittt!
3. UDANG GORENG TEPUNG ... memang teringin nak makan..dapat jugak..
4. TOM YAM .. perghhhhhhh...sOdap!





gambar tom yam takde sebab abang tu hantar lambat..hihiii..



muka kemaen exited lagi  >.<
dalam hati tu berbunga-bunga bila nak azan neyhh..!!! agagagaaa...


ARA n KYRA 
senyum senyum jugak..tapi muka tanda kelaparan tu tidak dapat di sorok ye..haaaaa


ME n FAIZAH n RIN n YUNI
senyum ea korang..senyum cepat :)))))))))))


UMI n ME
umi lagi tak sabar-sabar..ye! tolong lah percaya..ye! ye! ye! :))))


selapas bunyi azan je semua terus doa and terus ngap makanan yang ada..yummy! time makan memang takde pandang kiri kanan lahh kan (tipu2X) .. makan sekenyang-kenyang yang boleh..sampai perut menjadi kembOng macam BUNTAL..tapi seronok jugak bila dapat gether sama-sama, makan sama-sama, buat kelakar sama-sama, gelak besar terbahak-bahak bersama-sama, bergurau senda sama-sama, sepak tampar sama-sama..semua nya nak sama-sama jerrrrr...ngeheheheeee..



okeyh lahh kami balik dulu..

tatatititutu~



thanks for reading this :)

2 comments:

  1. wahhh~ bestnyer bole berbuke dgn kwn2 ... org dah dok ngn fmly tis year, rindu laks nak berbuke dgn kwn2 ... tp sume jauh2 *sobs sobs*

    ReplyDelete
  2. PINK VELVET: seronok lahh jugak but now i miss nak berbuka dgn family la pulak..busy sgt sampai takde masa nak balik rumah..sob sob :'(

    ReplyDelete