Thursday, July 21, 2011

lukisan zaman pak kadok dulu

assalammualaikum

hi people!

sy ni mmg exited kalau bab lukis2(semua benda kau nk exited)..walaupun sy tak reti lukis tp sy terer mewarna..wekk:P ..hehee..walaupun sy tak reti nk melukis tp sy suka tgok lukisan..nak2 yg ada gambar sendiri..cantk ke burok lain cita, sy tgok dlu..kalau burok sy akan conteng balik lukisan tu..kalau cantik akan ku frame kan kat rumah ku..

mlm td selongkar gambar2 time aweksss2 muda dulu (tamatlahh zaman perekolahan)..then nmpk stu lukisan yg mmg first time org lukis gmbar sy dgn jaya nyaa..huahuahuaaa...berbangga seketika :)))

walaupun dh zaman glabalisasi (memandai je) ..nk jugak tunjuk jugakk kat hampa semua lukisan zaman pak kadok dulu..lantak lahh, sy dh lahir ke belum masa tu..heheee...hampa nk tgok, scroll ke bawah..tak nak tgok, click tanda pangkah kat atas kanan anda..TQ :)



V
V
V
V



perghh lukisan sy dgn artis ni..jgn jeless.. wink wink ^_^


|
|
|



okeyh FINE! nk nipu tk leyh..muka sy dgn nisha my friend kat astech..RINDU KAMUU!!!
hehee..gambar ni di lukis oleh LEE LEE,(bila tgok nama cm org cina..tp bukan..hihii) kawan sy time kat astech dulu jugakk..dia mmg terer melukis..dr dulu sy pujuk dia suh lukis gambar sy..siap bg gambar lagi, dia tak lukis2..busy bebeno agak nya tu..

nnty rajin2 kan diri lagi ye lee lee utk lukis gambar pika yg selalu perasan lawa ni :)

note: muka bebudak lagi tu..fuyoo!
*kalau tak perasan tak sah :P


ada sesiapa nk lukis gambar sy?? OK bye!
=.="


XOXO

thanks for reading this :)

No comments:

Post a Comment