Thursday, July 21, 2011

kakak dah komponan

 assalammualaikum

hey people..ptg td kakak sy bt hal lahh pulak..komponan kata nya..dia bukan mengandung ye, harap maklum..dia calon suami pun belum ada (belum ada jodoh yg sesuai.) ..dgn rasa komponan dia tu..dia telah mengepaw sy utk belanja dia mkn ayam penyet..wahh! free2 je ehh..

sy ajak lahh dia mkn kat warong penyet..tp dia kata tak payah lahh..nnty dh mkn kompom pedas and nk air yg bnyk..ok FINE..jd sy ni drive lahh ke warong penyet and bungkus kan ayam penyet dua..dua?? yelahh..tk kn nk tgok kakak sy mkn je kot..sy pun nk mkn jugak :DDD


rupa ayam penyet bila di bungkus..tk nmpk ke'indon'an nya..nmpk cm nasi ayam biasa je..
ahhh,,lantaq lahh..jnji rasa nya tetap sama..korang nk ckp apa ckp lahh..sebab ayam penyet ni dh selamat dikebumikan dlm perot sy.. wink wink ^_^




Then,
ptg td teman kakak sy pergi KL jap..nk settle pasal pak cik i kawen (bukan i ehh)..nk cr brg yg sesuai lahh..penat jugak lahh berjalan..beli itu beli ini..wahhh..cara sy ckp cm bnyk brg pulak yg shopping..


 simple wrap from me..
this hijab i got from Mekkah..very wide and very long then pashmina..boleh bayangkan tak besar mana..boleh bt selimut aww..sy belum pernah tgok hijab yg panjang and sgt lebar sepanjang sy hidup and bertudung..(cm batak pulak)

and..ada jugak org tnya sy, 
" u pkai product apa?? "
" buat lahh tutorial.. "
and  blaa..blaa...blaaa..

kpd gadis2 jelitawan sekalian, nnty sy akan review product apa...and kalau ada masa, sy buat tutorial (kalau rajin..ngee~ )...
mood perasan cantik dh sampai..wekk :P




Then,
td chiro kena kurung dlm laci meja study i..huhuu..ni semua kerja my sis..tk pernah pulak terfikir nk kurung chiro dlm laci meja tu...taraa~ i got another idea how to bully chiro next time..bhahahaaa..

bukti2!!!

cian dia :)




tatataaa...


XOXO

thanks for reading this :)

4 comments: