Saturday, July 23, 2011

BPP: Tutorial BEST! (Zoe Zau Yah)

assalammualaikum


BPP kembali :)



blog yg bnyk tutorial and review product..i like..kdg2 tu usha jugak product apa yg sesuai utk skin..and cik zoey ni selalu berjalan sana sini dgn boyfren dia..ngehehee..syokk2..dia jugak pernah kena review dgn abg ben..perghh, caya lahh weyh!

Pn.Lawa one


Pn.Lawa two


 tgok2..punya lahh protect gambar sampai letak url blog kat muka you..


cik zoey..nnty buat tutorial lagi ehh..buat lahh bebanyak-banyak !!!


my pebret :)

susah nak C&P picture Puan Lawa ni sebab right click dia unsfunctional..so, faham lahh ye cm mne sy bersusah payah jugak nk C&P picture Puan Lawa ni..heheee...org femes kan..mesti lahh jga picture dorang dr di curi oleh fakers2..

makeup dia cantik2..muka nmpak flawless je..mata dia kaler2 and besau..i LIKE!!! i LIKE!!!
nk tgok tutorial2 yg boleh membantu anda wahai gadis2 di luar sana???

terjahh lah blog cik zoey!
sekali dh click bnyak kali korang nk click..


tataa~



thanks for reading this :)

15 comments:

  1. terharunya..saya pun ska mai blog awk..cuma jrg komen sjk tenet slow nih haha..awk stylo n comel.

    nah tgk entry nih..tanda terima ksh.

    http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/07/siti-nurhaliza-mai-blog-saya-yeehhhaa.html

    tq sgt2 tau..

    ReplyDelete
  2. blog pilihan sy jugak :) follow sini. wink3 ^^

    ReplyDelete
  3. cik zoey kita mmg cantek. hari-hari baca blog dia :)

    ReplyDelete
  4. <-- rajen poie blog die .tp tak komen pon *takut komen syok sendiri even taw yg kakak ni rajen reply komen *mampu usha dari jauh T_T

    ReplyDelete
  5. hai...singgah sini dr blog ZZY!! nice :)

    ReplyDelete
  6. ZOEY ZAU YAH: woww! thanks..tp sy mmg suka tgok tutorial dr anda :)

    ReplyDelete
  7. SHARIFAHZAKIAH: kita ada citarasa yg sama :)hehee..thanks darl

    ReplyDelete
  8. suker jugak gi blog dak comel tu...:) awak pon comel n cantik jugak..:)

    ReplyDelete
  9. ATY: hehee..thanks :)
    blog dia bnyak tuto yg best..tp sy tak se terer dia..hehee..

    ReplyDelete
  10. cik zoey memang sgtt cantekk ! ^^

    awak pon comell dear ! ^^

    ReplyDelete
  11. nuru singgah sini..aww..kamu comey laa :) jmput singgah blog nuru gk tau..xmau smbong2 :)

    ReplyDelete