Monday, July 25, 2011

BPP: Fashionista (susuedoodday)

assalammualaikum

nk review siapa kali ni..



blog susuegoodday!!!..woww..blog ni jugak antara blog2 pebret sy..gambar2 dlm blog kak sue sgt2 cantik..kak sue terer bergambar kalau nk di bandingkan dgn sy ni haa..tak ke sy ke longkang jwb nya..huhuu..kak sue ni sy letak dlm kategori fashionista..sebab kak sue pandai bergaya..ada juga inspirasi buat sy..tp kak sue ni kecik molek je orgnya, cara sy ckp cm pernah jumpa pulak tuan empunya badan..hehee..sy belum jumpa dia lagi (i wish kita dpt berjumpa satu hr nnty) tp sy selalu bca blog dia and dia ada nyatakan dlm blog dia..tak caya, pergi usha blog dia.hehee..

dia bergaya okeyh... :D
gaya 1

gaya 2

 gaya 3

ultraman gaya..hehe..*gurau2!..

gaya 5

gaya 6

gaya 7 *pebret!

 gaya 8 *pebret jugak!!

SUDAH2!!nk tgok lagi gaya2 kak sue ni, korang kena terjah sendri blog kak sue..kak sue join utk HFW..apa HFW???  Hijab Fashion Week lahh..utk org2 yg cantik dh bergaya join..hehee..currently kak sue bekerja sebagai PA..kalau tak silap lahh..
http://susuegoodday.blogspot.com
click jgn tak click..nnty menyesal tak sudah.. (:



okeyh itu shaja buat masa skrg ni..


vanakam!..tocey2!



thanks for reading this :)

5 comments:

  1. ha'ah lah, suke jugaq tgk gaye 7 & 8 ... mmg stylo :)

    ReplyDelete
  2. so sweettt...thanks darlingg *yg muka cm irene marcello* heee

    ReplyDelete
  3. PINK VELVET: stylo kan..kan...i LIKE!

    ReplyDelete