Thursday, July 21, 2011

BBP: husband & wife (Liza Razak)

assalammualaikum


hai awak awak semua!!! (dgn rasa exited nyaaa..)


BPP nk jalan kan tugas terjah ni..mari usha mereka :)


 husband & wife yg sweet ni..woww! i LIKE her blog..siapa???LIZA RAZAK..hehee..blog sis liza ni best kerana..blog dia mesti ada cerita pasal fesyen..wahhh! mmg kesukaan i, you!!!
kalau tak fesyen, makan..tak makan, berjalan-jalan, tak pon shopping.. tu semua yg i suka..hehee..
ehh, tak lupa jugak kisah2 romantik mereka (sis liza & mr.kudud) bersama..kalau korang follow blog dia dr awal, romantik jugak lahh kisah hidup H&W ni..



camwore  one

 romantik


 camwore two

hehee...gambar2 ni semua sy C&P dr blog sis liza..harap maklum

and syok nya pulak, sebab sis liza ada haiwan peliharaan yg jrg2 org nk bela..kalau setakat kucing, ikan, kura-kura, kambing, lembu..dh biasa dgr kan...antara contoh nya cm CHOMBEE (bukan mami jarum), CHICKEN (bukan ayam) and..nak tahu lagi..usha lahh blog dia keyh...

sekali anda click kompom puas hati.. :)))


til then,

byee..


thanks for reading this :)

4 comments:

  1. bakal kakak ipar n biras sy ni..hihi =)

    http://tqahmisdar.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. waduhhhh...bangganya jd blog first!! x sabar nk bgtau mr kudud...terharunya...iskk..iskk..iskk..terharu sgt ni :) Thank you !!

    ReplyDelete