Monday, July 11, 2011

ada macam org pakistan ke?

assalammualaikum

hi, apa khabar..dh lama tak update blog ni..maklum lahh ke'bz'an sikit skrg ni..mcm2 benda sy nk kena settle kan..sooo...bz lahh kan..ngeheheee..

minggu lepas i balik rumah..but jln sesak sgt, sebab ada BERSIH2.0 tu..polis merata-rata..roadblock apa tah lagi kan...jalan tutup..but balik tu bnyk benda i nk kena cari coz i bukak booth kat U, ada karnival usahawan..tu nnty i story ye :)

but, balik minggu lepas, seronok lahh jugak sebab hadiahhhhhhh dh sampai...

nak tahu apa?kena tgok gambar kat bwh ni dulu..

ada macam rupa org pakistan tak?

sebelum mula kan kata-kata indah..sila baca ENTRY INI dulu..

as i mention dlm entry tu sy menang GIVEAWAY dr cik NISA (blogger femes ni)..alhamdulillah..and hr tu kakak sy bg stu bungkusan..and belek punya belek..tadaa~~~

ngehehee...time ni kemaen exited lagi sy tw..huhuu..


ni lahh yg sy dpt..
SUKAAAA! sgt2..kaler dia cantik ohh..but, lebih sesuai bila di gayakan dgn inner..


exited kemaen..balik U mggu tu terus pkai..ngahahaa..

padai2 lahh korang match kan mata (picture atas) dgn mulut ni ehh..
kompom mimpi ngeri..huhuuu..dh mimpi nnty jgn salah kan sy..

keyh..penutup kata, nk cakap Saya Suka Shawl Pakistan TUUU!
thanks Cik Nisa Kay
and sy akan terus enter mana2 contest or giveaway..yippy!..tag lahh sy bebanyak contest or GA ye..
nnty ada masa, sy kompom join punya lahh..

okeyh lahh..

tataaa~



thanks for reading this :)

 

8 comments:

  1. kamu nih mmg bertuah lah..x sia2 rajin join contest haha..kamu cantik ok!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..rezeki nama nya tu cik zoey..
    cik zoey pun cantik wokeyhh :D

    ReplyDelete
  3. woah.! untungnye menang contest nisa kay..

    congrats :)

    ReplyDelete
  4. aena jamil: alhamdulillah...thanks dear :)

    ReplyDelete
  5. Ur pretty babe!sesuai dgn shawl tu...
    niway,org gay jnguk sini.hehe

    ReplyDelete
  6. cntik shawl tu....:)
    congratz...

    ReplyDelete
  7. semekom...

    datang menerjah dari nisamenaip...

    :D

    congratz sebab menang.. ahaks~

    ReplyDelete