Wednesday, June 08, 2011

Sabtu lepas

assalammualaikum

hello everyone!!!! hee....

sudah sekian lama (takde lahh lama mana sgt pun) tak update..akhirnya...heheee..
sebenarnya sy skrg agak bz sebab dh start awal sem, bnyk benda nk settlekan.. and yg paling penting and worst is..my lappy masih belum pulih..soo, take time jugak lahh..tu yang susah nak update and kadang2 tu takde mood nk update..sebabb blurrrr...walhal bnyak ceria nak share..

so, apa sy buat sabtu lepas?
sy pergi kenduri kawen..heheee..seronok sebab dpt makan free..
and seronok jugak dpt tgok pengantin..sy kalau pergi kenduri2 kawin ni mesti suka tgok pakaian pengantin, pelamin, kek, and makanan and what so everr...sgt2 seronok okeyh..

as you can see..banyak sgt cotton candy..cotton candy ni akan di beri kpd kanak2 sahaja..tapi ada ja org dewasa amik..huhuu..termasuk lahh sy :)

 
wedding yg sy pergi kali ni ialah wedding kakak kpd kawan sy (cik fatin hanani) .. wedding hr tu, sy adalahh tolong2 sikit..wedding tu berlangsung kat dewan TNB bangsar,,

time ni masih dalam mood nak ala2 princess sikit..last2..sy tanggalkan jugak pearl kat atas kepala sy tu..huhuu..senang and nmpk lebih sempoi..yekee??

bersama flower girls yg comeh2..a.k.a sepupu fatin
sementara tunggu waktu utk pulang..sempat jugak lahh kami bergambar sakan..
soo, bila dh bergambar mmg tak engt dunia jap..semua posisi nak posing..layan kan je lahh ea..
 
seyesly..time ni tak ready nak posing lagi..tgok2 gambar ni lagi smart!..sebab time tu ada angin sepoi2 bahasa gitu..heheee..
sy kata gmbar ea..bukan org dlm gambar ehh..
 
nmpk tak apa yg kami pegang tu? tu lah yg akan di beri utk org dewasa..unik kan..biasanya org bg bunga telur and others..but kali ni bagi teddy bear pulak..so sweet!!!!
kalau perempuan menjerit2 tgok teddy bear ni..but kalau lelaki..siap sorok dalam poket lagi..huhuuu..
untung lahh buat lelaki..korang boleh bagi yg tersayang..kn???


 fatin dh kena lamar time uhh..ramai yg dh cuba2 risik dia..huhuu..
untung lahhh :)

 
freaking lovin! .. perasan jap..huhuu
time ni tgh santai2 jap kat tepi padang bola..hahaa..kantoi lepak kat padang bola..
but, the view mmg cantik...tak percaya boleh refer gambar yg kat bawah ni..

 
like this picture .. sy and fatin..last2 minute smpat jugak camwhore..
with frineds @ fatin cousins

 
last but nor least...gambar posing ayu lahh.. konon je lebih..

alhamdulillah..kakak fatin selamat di ijabkabulkan pada hari jumaat tu..
TAHNIAH! buat kakak fatin (farhana) and husband (jasni) ..smoga kekal sehingga hujung nyawa ye..

bila pulak turn sy ni ekk??? *mood gatal jap
masih menunggu putera idaman hati...
(berangan-angan cm cinderella ala2 cerita dongeng pulak ye)

weeheee~


thanks for reading this :)

4 comments:

  1. i rase, wedding yg u pegi ni paling best.
    cz dapat "benda" yg u pgg tu.
    so cute tawu? hehe. plus, budak2 dapat
    cotton candy, mst diorg happy.
    different from others. :)

    ReplyDelete
  2. luvvvvv ur baju kurung...so nice :)

    ReplyDelete
  3. ada tag http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/7th-anniversary-ga.html

    ReplyDelete
  4. marya hana: betol weddding ni mmg best :) .. hadiah nya pun best..heheee...

    nina zee: thank you :)

    ReplyDelete