Monday, June 27, 2011

one three hundred eight eight two five two five

assalammualaikum

hey people :)

kenapa tajuk sy kali ni cm korang pernah dgr je kan???heee..cm nombor tepon pakwe korang kan..tak pun nombor tepon gf korang..heheee..blaa blaa blaaa...
baru2 ni sy dgn kwn2 sy keluar pergi seremban..perbincangan ni berlaku time dlm lecture theater, time tu kami ada ceramah LDK madul 3..tgh lecturer bg ceramah perut bergendang and terus terfikir nk mkn pizza..dlm fikiran tu cuma ingt pizza pizza pizza..memandangkan last sem kwn sy (umi) dh janji nk blanja pizza hut..akhirnya..dia berjaya tunai kan nyaaa....
THANK YOU! (sambil senyum kembang2 cm kambeng..)

ready to order miss?


buat order cpt2 ye..laju2 ye..sebab perut pika dh bergendang gendut
(gendut tu bukan gemok ke?bhahahaaa)


umi teruja dpt minum asai boi fizz..sedap!..kalau korang tido minum air ni mesti terus segar..FIZZZzzz!


sy minum ice lemon tea..warna dia cm pudar je..but rasa sama je cm ice-lemon tea yg lain..mybe tak terlalu masam lahh..


garlic bread ..
sy tak tahu lah knp..dtg2 je garlic bread ni sy teruja tgok warna nya..nk masak cepat ke apa ni?..sebab ada kesan cm nk rentung2 sikit..nmpk kan??



rentung sikit je tp tak lahh rasa pahit malah ragup..sedap jugak sy tibai..nk nk cicah dgn mashroom soup..
yummy! yummy!


ni lah pizza yg menjadi pilihan hati kami pd masa tu..hawaian chicken ..tgh lapar..
bila dpt menu semua nyaa nk order..


my side food! tak lain tak bukan..seafood lasagna..kalau korang perasan..ada dlm entry sebelum-sebelum ni jugak..everytime sy mkn kat pizza hut ni..seafood lasagna mesti menjadi pilihan hati..
perasan tak? perasan tak? ..tolong lahh kata ye!..huhuuu..


enjoy our meal..siap mintak extra cheese wokeyh..
mmg tertarik menarik kau mmg da BOOM! cheese nya meleleh-lelehh..


umi side food..speghetti bolognese..sedap jugak lahh..
cm speghetti lahh..but for me i prefer creamy carbonara :)


lapar..laparrr..
dpt jugak menelan pizza akhirnya..bayangkan lahh kami menahan perut dr pg sampai ptg (kami sampai pizza hut waktu ptg) sebab nk mkn pizza hut tw..


ni pulak side food kaka..chocolate volcano..sedap tw!


kaka punya side food but sy yg rasmi kan..ngahahahaaaa...bab mknan ni ..laju je sy :)


muka apa tahh..cm teruja pun ada..cm lapar and jakun pun ada..sbb sy jrg order side food cm ni kat pizza hut..


second umi pulak yg mkn..bila lahh turn kaka ni kan..huhuuu...
sabar ehh kaka..kaka maintain senyum jeee...sebab bergambar..heheee..

overall..kami mmg kenyang and terus jalan2 kat area terminal one kat seremban..yup! kami mkn kat PIZZA HUT TERMINAL ONE, SEREMBAN...sy first time pergi terminal one tw..kalau before this sy selalu pergi jusco kat seremban 2 je..jrg nk pergi terminal one ni..not bad jugak lahh..tak kn nk ckp bad pulak kan..huhuhuuu...

kalau korang ni jenis bz org nya..manalah tahu bussiness men ke, kerja 24 jam je ke..apa ke..tak sempat nk usha menu2 yg ada kat pizza hut ni..korang boleh layari http://www.pizzahut.com.my/ utk maklumat lanjut..skrg pun pizza hut ada buat promotion..cuba jgn tak cuba..anda click anda tahu..jgn tak click but buat2 tahu..sekarang ni semua benda di hujung jari anda...believe it or not :P


byee


thanks for reading this :)

2 comments:

  1. Ni yang buat aida lapo ni. huhu. ;p

    ReplyDelete
  2. betol2..sy pun turut lapo jugak ni..
    walaupun dh mkn..tgok gmbo2 ni jd laparr...
    ngee~

    ReplyDelete