Monday, June 20, 2011

tibai KFC sepuas hati

assalammualaikum

hello readers :)
gooodddd morninggggggg!!!..okeyhhh..time sy tuleh entry ni..sy kat dlm makmal bahasa 1 kat U..hahaa..baru lepas bt presentation about the advantages and disadvantages of social networking..but now miss suruh procced and search pasal research kami (pika & umi) iaitu THE EFFECT OF SOCIAL NETWORKING..tgh reserach but tak bnyk pulak..sebab kami search kat google scholar..google scholar ni article org dulu2 and semuanya fact..smbil mencari sambil mengupdate blog...ngahahahaaa..

sje nk update entry pasal kami pergi KFC beberapa minggu yg lepas (which is dh lupa hr apa and bpe hr bulan..) ptg tu sje2 je gurau2 dgn dorang ni (kalau tak bergurau tak sah!) nk g kfc..pastu dh jadi seyes sebab sy nk mkn kfc..laparrrr..and plan memain terus jadi kenyataan .. malam tu kami amik teksi dr U ke pekan pilah..to enjoy our meal..yummy! yummy! ...

ada lahh bergambar sikit..jom usharrr

muka puas hati ke apa..tak tahu lahh..
yg penting dh bahagia sebab dpt tibai ayam KFC and chessy wedges pluss extra and additional cheese..tak pesan additional cheese tak sah..(kene workout lebih2 han ni)


what i eat..
time sy write blog ni sambil berlapar dalam makmal ni..umi sibuk msg..sy pulak sibuk usharr gambar ni..dh lahh pgi2 mmg tak breakfast..ehh, nk breakfast apa nya..sy puasa lahh..sabarrrr je lahh!
laparrrrr T__T


di temani oleh mereka-mereka..umi and kaka..masing2 lapaq KFC..
dorang pun dok cilok waa punya additional cheese..


dh mkn and masing2 kenyang..bergambar sakan..pastu turun bawah ( KFC pilah 2 tingkat wokeyh!) nk buat pesanan (take away) sebab member sy, cik fatin order snke plate..sambil tunggu pakcik teksi dtg sy pun sempat membedal sundae kat KFC ni..umi makan ice-cream milo and kaka sama cm sy mkn ice-cream sundae..

lentok..lentok hepy sebab dpt mkn sundae..sy suka sundae mcD lagi memandangkan mcD takde kat pilahh ni, jd sy dpt tibai sundae KFC pun jd lahh...semua ice-cream sy tibai termasuklahh ice-cream Malaysia..ice-cream malaysia yg buat sendiri tuhh..pek2 dlm plastik panjang and sejukan dlm peti ais..tak kan tak tahu kott..ngeheheee..

so..sampai sini je ehh..tak nk cite bebanyak sebab takot sy lapar kunk tergugat iman..
perut dh berbunyi-bunyi dh ni..waaaa T__T

sudahhh..sudahhh...heee..

byeee...


thanks for reading this :)

No comments:

Post a Comment