Wednesday, June 15, 2011

ice-cream caramel yg affordable?

assalammualaikum

hello everyone!

my new sensation ..takde lahh new mana..dh lama dh jd sensation..baru nk share dgn org..

sy mmg peminat setia ice-cream...pantang nmpk ice-cram..rutin diet sy akan hancur bila sy lalu mana2 stall ice-cream..mesti nak beli..kalau boleh nk semua flavor..kalau bab flavor pulak..sy suka flavor chocolate, oreo, chocolate chip, strawberry and caramel..vanilla tu sikit2 lahh..sy paling tak suka flavor keladi..tak kena dgn tekak..so, stop pasal apa yg sy suka..kita ckp pasal ice-cream caramel..wokeyh? ..korang mesti nk sgt2 mkn ice-cream yg caremel yg murah2 kan..kalau nk ikutkan ice-cream caremel ni kebanyakkan nya price dia agak mahal and ada sesetegh org tak mampu nk beli..nak2 lagi kat BR..

soo, sy nk promote stu ice-cream caremel yg sedap and bnyak and MURAH!

Chocolate Caramel Sundae~licious by King's

ni dia ice-cream yg sy sibuk ckp (tulis) td..it cost you only RM 6 plussss.. (lupa harga) or lagi murah..but still affordable right? dh lahh bnyk!..kalau kat mana2 stall ice-cream  RM 6 plusss cm ni maybe you just dpt mkn dlm cup yg small je kot, belum kira sekali dgn tax 5%..am i right?

ice-crem ni korang boleh beli kat mana2 merket (Giant, Tesco, Carefore, or othrs) berhampiran..maybe ada jual..jgn lahh cr kat kedai runcit pulak..tp tak tahu lahh kalau ada kat kedai runcit jugak..


ini lah rupa ice-cream caremel bila di bukak penutup bekasnya..caramel and chocolate chip pun bnyk!
sgt2 sedap..tekak dh terliur ni..sedapppppp.....


muka bukan main exited and teruja (maksud yg sama je kot) lagi bila mkn ice-cream ni..alarhhh! abaikan muka sy ni keyh, focus kat ice-cream tu.. wink wink ^_^
..jimat duit poket i sikit..boleh shopping benda lain (dgn lebih bnyk)..

so, for those who nk sgt2 rasa ice-cream caramel..you can try it..and make sure you bring your friend along..sebab ice-cream ni bnyk..melain kan you boleh tibai sorg2.. :)


belum cuba belum tahu..so, cpt2 pergi cuba!

bye2

thanks for reading this :)

4 comments: