Sunday, June 19, 2011

Happy Father's Day

assalammualaikum

hello peppssssssi..heeee..

lately sy agak ke bz an sikit..so jrg update blog..maaf ye :)

first2 skali..sy nk wish selamat hari bapa kpd semua bapa2 di Malaysia..and tak lupa jugak selamat hari bapa kpd ayah sy yg tercinta iaitu EN. HASHIM BIN BUYU! ..happy Father's Day ayah..
pada hari bapa ni ada lah masa utk kita mengenang semula jasa2 ayah kita selama kita hidup di muka bumi ini..sejak awal2 lagi kita bukak mata..



ayah sy sorang yg bertanggungjawab..dia menjalankan tanggungjawab nya sbgai seorang ayah yg sgt2 berkaliber gitu..sy pernah rsa yg sy adalah manusia yg bertuah sbb dpt ayah cm ni..ayah yang the best in this world..ans sy pernah berharap bila dh kawen nnti sy boleh dpt suami cm ayah sy ni..huhuu....ayah sy membesar dr seorg yg susah and skrg dia dh berjaya dlm hidup dia..and ramai jgk org yg jd kan ayah sy sebagai ROLE MODEL mereka..

walaupun sibuk dgn keja, ayah sy still ada masa utk di luangkan utk family nya..always nk bt yg terbaik utk family dia..ayah sy ni jrg nk marah2 org sesuka hati melain kn kita mmg salah..ayah sy willing to do anything asalkan anak2 nya study and mencapai kejayaan pada suatu hr nnty..

waktu kecik2 dulu..sy engt lagi time sy and adik sy malas nk solat (kecik2 lagi,tak tahu pape)..ayah sy siap reka lagu utk kami bgun solat..hehee..dia nyanyi smpai sy bengang and bgun terus solat..dulu kecik2 sy tak suka dgr..sebb liat and susah sgt nk bgun dr tido..skrg bila dh bsr..bila fikirkan balik..ayah bt semua tu utk masa dpn kami and nk didik kami..

and kalau nk di kenang jasa ayah sy ni terlalu bnyak..sy tak boleh bygkan hidup sy akn dtg takde dia..seyesly..ayah sy is everything..semua nya diaa..hee..


I LOVE YOU, AYAH! 



thank you ayah! you brighten my life..
thank you soo much!


bye2!

thanks for readingt this :)


No comments:

Post a Comment