Saturday, May 14, 2011

swimming tgh-tgh malam

assalammualaikum

hey korang..

sy still tgh bengang ni.. www.blogger.com still bt hal ni..
hehehee..
pika sabar je lahh.edit post, setting, design mmg tak boleh bukak..
wadoh wadoh..penat pika aw..
plus tesion sikit..ngeheee

but.. forget it..malas nk pk dh..
janji new post pika tak problem and pika still boleh post entry..
yippy!

skrg nk cita happy2 je..tamaw cita marah2 + bengang ni ye..

korang pernah ke swim malam2??? pernah? pernah?

sy pernah..okeyh..sy nak belagak lagi..
belahhh lahh pika oiii..

huhuuu..

ok fine!

bila kenyang semua dh makan budget nk senaman lahh ye..
kami pun p terjun swimming pool
yahoooooo!


budged nak posing ayu lagi..
treatmark sy :)


meet azmira..enjoy yawyy!


azmira nmpk blur..huhuu..


muka org girang gembira mandi dlm pool..
walaupun gelap gelitap..kami tetap nak bergambar okeyh..
atas bantuan flash dr handfone ku..
ni lahh hasil nye ye :)


seronok aww. swim mlm2..
btw, wktu malam2 lahh lagi ramai yg swim aww..

tenang sikit..and yg penting tak burnt..
kn?


tu dia..
picture candid..time azmira tgh swim..


gambar yg tak bermotif jap..
ceria betol sy time ni..ngehehehee...


last picture..janji :P

time ni tgh seronok-seronok lepas..and tetiba lampu padam..
nmpak sgt nk halau kami..
time lampu dh tutup tu azmira dh jerit tak tentu pasal..terus lari..
waa lagi takott  ooo..

fuhh!

but..kami still happy :)

thank you korang..
btw, shila ada time ni ..dia jadi photographer jap..

kayh lahh..

tataa~


thank you for reading this :)

2 comments:

  1. sweim time kenyang tak rasa nk muntah ke.?

    ReplyDelete
  2. MUNIRAH: bila dh terlalu exited ni..semua benda tak engt..huhuuu..

    ReplyDelete