Wednesday, May 25, 2011

semanis senyum mu ibu contest by yan

assalammualaikum

contest ohh contest..

sy di tag oleh cik kaki utk join contest ni..
contest ni di buat oleh cik penganjur sempena hari ibu baru-baru ni (masih baru kan)..
thank you for tag cik kaki!



contest end:  26/05/2011 
keputusan : 31/05/2011  

soklan yg harus di patuhi :-

1) nape korang sayang mak korang

first of all i wanna say "daaa~ siapa tak syg ibu.betol tak?"..heheee..
sy syg ibu sy sgt3! ibu sy lahh yang membesarkan sy dgn begitu ikhlas. walaupun waktu kecik2 dulu sy ni kuat nangeh and sgt2 nakal..dia tetap menjaga sy dgn penuh bertanggungjawab..menjaga sy umpama menatang minyak yang penoh..dulu sy suka marah2 ibu sy..sy pun tak tahu knp..kecik2 lagi asik nak marah2 orh..kena rasuk agaknya..huhuu..tp ibu sy tetap jaga and sygkan sy..kadang2 tu ibu sy asik membebel je..mmg tugas seorg ibu utk membebel kn?ngehehee..but, bila di fikirkan semula bebelan dia tu penoh dgn kasih syng and menunjukkan bertapa caring nya dia kat sy..
SAYA SAYANG IBU SAYA!!!!!
2) sweet memory korang bdua. 

kalau sweet memory tu banyak..mcm2 lahh..kadang2 tu benda yg simple pun menjadi memory terindah kami..yang paling sy suka time sy kecik2 dulu..time tu sy nak belikan hadiah utk ibu sy sempena MOTHER's DAY..but sy tak tahu nk pergi kedai cm mne..time tu kecik2 lagikan..so, sy ajak ibu sy keluar..but bila ibu tnya nk pergi mana..sy kata nk pergi MALL(waktu kecik2 pggl mall je..ngeheheee~)..ibu pun ikut kan saja..dah sampai MALL tu sy suruh ibu sy pergi jalan tempat lain..konon2 nak bt suprise lahh utk ibu..but, for sure lahh ibu sy boleh agak apa yg sy nak beli and utk apa kan? but my mother act like she dunno and just go..bila dh besar, sy kenangkan balik semua tu..mmg sweet..kecik2 lagi sy dh boleh pk nk bg ibu sy hadiah..time tu i was only 10 years old (kecik lagi kan?)..and most sweetest is, my mother layan kan saja perangai sy ni..until now, kalau sy nk keluar dgn member2 ke apa ke..she always say yes..coz she trust on me very well :)
ohh ibu!


3) letak la gambo korang ngn mak korang yg paling sweet ea..


 picture that show how much I LOVE YOU,IBU!

picture that show i always want to kiss and hug you :)


i think this is the sweetest picture we having together..
tgok senyuman ibu sy..ohh so calm and sweet


that all yawyy..

boleh tak..wahai cik penganjur?


sy tag:
anis akmal
syazana
fyna

join jgn tak join keyh!

byee..

thanks for reading this :)

1 comment: