Wednesday, May 18, 2011

moh kite ke Kenny Rogers

assalammualaikum

hai !!!!!!!
*dgn nada yg teruja

korang apa kabar? sehat tak..cukup makan? ..
huhuu..

sy pun cukup makan jugak...tiap2 hari dok membela bdan dgn makanan..ish3..
*lambat lahh proses ceq nk kuruih... :(

but, makan tu BEST!..kan?
jadi, dgn itu sy dgn my friends pon kalau keluar, mesty lahh nak makan!
perkara asas semua manusa kott! kan?
*bnyak bebebo "kan?" nye

kami makan di KENNY ROGERS jewp..
mak aii!..sedap nya..wal hal dlm perut tu dah ada nasi lemak lauk ayam tw..
bhahahaa..
*hentam saja lahh.. wink wink ^_^

jap2..
sebelum tu, biaq ceq kira duit jap naa~..cukup ke tak ni ehh??hurmmm...



dtg2 je kenny rogers tu..depa ni dok bt hal pulOk..
dok gadoh2.. apa tataw..

tgok tu..masing2 berpaling tadah..ehh..silap2..berpaling muka..udah2 lahh ye :)


rabiah try nk pjuk shila tu..shila jugak mahal..sebabb......


shila gangsta. nampak cincin tu? lebam muka korg nanti



tak de lahh..gurau je..ngahahahaa....hebat tak lakonan kami :PPP



sy pening dh..hahahaa...lakonan apa lahh korang bt ni..ishh3!
bhahaha..


tu semua dialog semata-mata keyh..candid gitu..takde apa2 pun yg jadi..kami lagi exited adalahh..

memandangkan perot sudah lapar..
moh lahh kita order ye ... lambat pulak service hr ni ye..ngahahaa..


ni set but azmira and rabiah

dorang belagak jap..coz dorang nye set sampai dulu..cehh!


muffin pisang yang tip top!
sedap dowhhh!
sekali cuba mesty nk lagi..sebab apa tw..sy smpai curi rabiah punya..but azmira tak bg  :(
siap tepuk tangan sy lagi time sy nk cubit muffin rabiah.. tian tat taya....bahahhaha..


ni set makanan sy and shila choose...

dlm situasi ni berlaku nya ke tidak adilan sikit ye..ye..
sebab sy tak makan baked bean tu ye..so, shila syok tibai sorang2 nohh..huhuu..
*tak kesah pun :P


ice lemon tea ..
dahaga nyaaaaaaaaaaaaaaaa tgok gambar ni........


sy makan dulu korang..lapar ni :PPP


ohh, btw..ni lahh bahagian sy selepas dh di bahagi kan ye..


so, boleh sy makan sekarang?..sy mula kan ye..huhuuu..
bismillah dulu :)


depa exited..muka masing2 lapar je.....


bagi menstabil kan diet kami..tak lupa jugak utk order buah-buahan as side dish okeyh :)

jom satu malaysia..kita hidup sehat and seimbang
*promosi je lebih, sy pun sama cm hampa dok terbongkang kat rumah..ngahahaha

time2 semua dh kenyang :)


tetiba shila jerit! *terkejut sat~

then suddenly shila say.. " korang, aku tak bawak purse lahh..cm mana nk bayar ni? " sambil teresak-esak..

alahh..tu ke masalah nye shila?..takpe2..

penyelamat sudah tiba.. " tak pe shila, biaq ceq blanja naa~ .. tak nmpak ke ceq bnyak gelang ni..boleh gadai..and bayar ..jangan risau ye" sambil tersenyum dgn bangga dan jaya nya..
*nyampah ceq aihh!


note: lakonan semata-mata..skrip tak bertauliah yg di reka oleh syafiqah hashim..ofcoz lahh shila bawak purse dia..saja2 candid :)


kami dh kenyang and nak get ready utk LEE DEWYZE live in malaysia yo!
( next entry ye .. CLICK HERE )

exited..exited..exited..
ehh, asal sy pulak yg exited...hahahaa...


tataa~


thanks for reading this :)

2 comments: