Tuesday, May 10, 2011

masa untuk shopping sampai lebam

assalammulaikum

wahh!..hari ni mmg pika happy sgt..
sy baru balik bershopping dgn Cik Fatin Hanani..yippy!
as well lahh..i secara tak langsung jadi budak ni punya penasihat fesyen pulak kan..
huahuahuaaa...takpe2..lagi pun mmg itu yg sy minat yawyy!

dia nk shopping utk reunion dia..
walaweyhh! asik teman org shopping utk reunion je..bila la pulak sy punya reunion ni.. T___T

ngeheheheeeehhh!

kami ke Time Square jewp!
mmg syok nk borong sepuas-puas hati aww <3

tema reunion dia ialah PUTIH..
hurmm..and Cik Fatin ni pulak nak dress..
mmg sesuai utk dia..

soo..kami pun mencari dan terus mencari sampai lebam..

note: gambar bnyak aww! masing-masing hantu gambar..especially sy..bhahahahaa...


nak jugak bergambar kat sini..hee~~~


tu dia..cik fatin tgh membeli-belah..


minah ni mmg tak de keja..pantang nmpk cermin..mesty nak bergambar..
btw, time tu tgh try headband bulu merak kaler hitam..


suka Fatin..heheee...


tangan masih kosong..
konon lebih..before dtg tu siap pesan kat Fatin..jgn bg pika shopping aww..
balik rumah td, dgn 3 beg plastik..kehkehkehhh..paling minimum lahh agak nye tu..heheee...


depa kata bibir sy merah..
boleh tak nk jadi model Lip Ice .. nk gnti lisa surihani
*dalam mimpi je la ye..


dh penat2 shopping..pika mmg tak mkn dr pg..
cm biasalhh..
p singgah makan kat Wendy's
Cik Fatin nk try..BAIK LAHH!
lagi pun..ni fav sy :P



muka org penuh kelaparan ni..


apa sy makan ye..lupa..lupa lahh..heheee...
yg penting ada burger + fries + ice lemon tea + 3 sos


ai cik fatin..lapar ye???
makan2..thank you coz make my day ye :))))


makan lahh cepat! lembab betoi..


makan ye :)


tu dia...baham habis burger dia tu..


burger yg dh di gigit td..perghh cheese dia melt yoo!
pe lagi.. p try lahh..


bila tak da keja..
fries di keja kan..


okeyh2..stop pasal makan..kami dh kenyang..dh siap proses dh..huhuu..



kenyang???? ngeheheheheehhh..
budget posing ayu..kehkehhh..



hai fatin!!!
pouch yg masih sgt engt..boleh ke dia tanya.."engt lagi tak?"
mmg lahh engt..siapa pulak yg pilihkan..weehee~~~

then dh habis 'tawaf' satu TS tu..kami bergerak ke Gelato Fruity..
sebab perangai ngada-ngada sy ni..dok sibuk nak makan ice-cream.. yg best nya Fatin ni..dia pun melayan je pika ni..on je 24 jam..syok lahh! sygggggg Fatin! muaheheheee...

soo..apa lah..jum aah gerak ke Gelato Fruity

tak menyempat..

pilihan kami :D


sy pilih cookies (my fav)

ni putak pilihan Fatin .. tiramisu (tataw lah fav fatin ke tidak..mehhehheeehh)

glowing nya muka i..
tipu2!  heheee..



nyum..nyum..kata Fatin..
*memandai je bt ayat sendiri..

fatin2..amik gambar pika..
clickk!..clickk!


meh pika amik kn gmbar Fatin ye..
click! click!

okeyh tak fatin?


last, (ye ye je last)..

sesiapa yg belum cuba mkn ice-cream Gelato Fruity..
pergi lahh cuba ye..



sy happy sgt..penat jugak lahh nk mereka+mengarang ayat2 kat sini..hee~
dh lahh tak terer nk reka2 ayat ni..merapu je lebih..

Thank You Fatin Hanani..!

bila boleh keluar dgn Fatin Liyana & Fatin Suhana pulak ni..(*dlm mimpi je lah)..hehee..semua Fatin pika nk date!
cepat3!





chaww yo! 




















bye2! 


























amigos!




ngeh..ngeh..ngeh..
berat hati nmpk! 


p/s: thanks Fatin..Thanks for my LOVELY BIRTHDAY PRESENT .. walaupun birthday i sudah lepas..love yaa! muahhhh! *hungssss


thanks for reading this :)

1 comment:

  1. haha most welcome =D
    best2..lpas ni jom iceskate pulak!!hehe

    ReplyDelete