Wednesday, May 18, 2011

LEE DEWYZE live in malaysia

assalammualaikum

hello readers..

siapa LEE DEWYZE ni?..korang kenal tak? kenal ke? huhhh???
hahahhaaa...

lee dewyze ni pemenang AMERICAN IDOL SEASON 9..siapa yg minat dgn A.I ni kompom korang tahu kan..as my friend yg mmg fenatik gilerrr dgn LEE DEWYZE ni..bukan dgn lee je..dgn2 A.I pun dia fanatik jugakk..sanggup tak keluar rumah every Thursday and and Friday semata-mata nk tgok A.I ni wokeyh!..sy ajak jog pun dia tak nk..terbukti lahh bertapa dia minat nya kat LEE DEWYZE and A.I ni..

than one day..she say.."kosongkan kalendar korang on 17 MAY 2011 coz LEE DEWYZE is cooming to town!!!"  cm ni lahh lebih kurang apa yg dia bebel kan..ngahahhaaa..

yang fanatik gilerrrr tu is SHILA..yg lain ni..biasa-biasa je wokeyh..
padahal bila LEE DEWYZE dtg sy yg jerit cm org gila tak tentu pasal kalah si shila nya aww..bhahahhaaa..*malu sat~

blaa~ blaa~ blaa~
stop membebel lahh pika oii!..jom tgok picture pulak..moh la kitee :P



sampai je kat Subang Parade tu kami terus ke Kenny Rogers coz semua dalam kelaparan ye..
buktinya ada dlm ENTRY INI .. check lahh kalau tak caye :P



awat org lain pulak yg exited ni..


time: 2.15 p.m..
belum ada org lagi..kalau ada pun org semua lepak2 makan2 dulu kot..
sebab showcase nya start pkul 4.00 p.m..
awal tak kami dtg.. :)


shila soo exited that time..
she the biggest fan of LEE DEWYZE 

termasuk lahh mereka ni


ni pun sama jugak..


then kami buat "project" dlm toilet jap.......

|
|
|
|
|
|
|
V




haaaa~..korang pikir apa???? ngahahhaaa...

kami bergambar depan cermin dalam toilet jewp :)
banyak kan..macam2 reaksi muka nk buat..biasalahh..perempuan kan..


tgok..tgok!
dh ramai lahhhhhhh.....


people start fulling the whole area..we all start nak EXITED ni..
dup dap! .. dup dap! .. dup dap!



cradit to "lady in red shirt"... thanks yawyy!


cradit to "lady in red shirt" again... thanks yawyy!


peace :)


org semakin ramai and kami bertolak-tolak..dgn budak kecik pun nk tolak..bhahahaa..
sorry ye dik..jgn mrh akak ye :)
akak exited time tu..ngagagagahahahaa..


dup dap..dup dap..
rabiah smpat lagi nk posing ala2 model ye..


haaa??? what?? LEE DEWYZE in the building??? where? where?
*mcm2 persoalan time tu..


tu dia..haa? yg mna satu..korang pandai2 lahh agak ye..
shila amik picture lee smpai shaking..exited betul ni..


kami duk jauh sikit lahh but still in front..

sampai2 je..he say "hai !! apa khabar?" semua menjerit-jerit cm org gilaa jap..
and LEE DEWYZE terus nyanyi..
lalalalalalalaaaa~


satu2 nya lagu yg menjadi favorite is sweet serendipity 

yeayy..jadi..dgn itu sy sempat jugak lahh merakan beberapa video semasa LEE tgh nyanyi
enjoy yaywyy !!!!

sorry lahh .. quality video tak hebat sgt..maklumlahh guna phone caboq je..
and tak tetap sikit..sakit ohh nk angkat tgn lama-lama aww..
ngahahahaa...
jealous jealous.. :P
nak autograph lee kena beli CD LEE but..apa de hal..lagu semua dh download..ngahahha..
so, kami tk beli lahh..  
then, singgah beli air jap..sakit tekak dh masing-masing..
dh selesai tu..masing2 kejar lee..ish3! time tu mmg kelakar and fun..
but kami tak sempat nak kejar..sebab ramai giler yg kejar dia..tak kesah lahhh..huhuuu..
then settle dh semua..kami pun balik.....
yeay yeay seronok!
okeyh lahh korang!
bye bye byee..
thanks for reading this :)

1 comment: