Sunday, May 15, 2011

korang dah shopping raya

assalammualaikum

awal tak awal..yg penting minggu lepas..sy dgn ibu and along(kakak) pergi jakel utk shopping raya..
kami cari kain utk di jahit lahh..coz bnyak tailor nak tutup..end until may je..
walaweyhh..mane sempat..kn?

bersenang-senang kan diri jugak utk pergi ke jakel kat shah alam tu..
nk pergi kl..kompom ramai..
even kat sini pun dh ramai aww...pening pale sat..


banyak sgt pilihan sampai pening kepala tw..
dok pk kain mana yg jadi pilihan hati sanubari ni..

first2 approach kat kain wangi..
kain tu mmg wangi..terkejut gakk lahh..
kat sini macam2 jenis kain ada tw..bila terlalu bnyk pilihan ni yg rasa nk pilih semua..
tapi ibu suh pilih satu..mana boleh! siapa suh pergi sini semua nya sy berkenan..


tu dia..aksi candid dr ibu sy..
sempat pulak ber cenderella kat situ ye..


sy mmg pantang nmpk cermin kan..kan!


tgok..ibu sendiri pun dh pening nak pilih yg mana kan??? kan??


kakak tu lagi penat melayan kami..hahahaa..sabar ye kak

dr floor atas smpai bwh kami round tw..
habis sepetang and malam kat situ jelahh



acececehhh..


sampai along pun dh lipat tudung cm apa lagi..
nmpak sgt dh ponet..
tp sy still semangat2 je..ngahahahhaaa...


sy mmg terpikat dgn kain ni..
haaaa~ hampa jgn dok tiru kami naa~..kami dh cop dulu kain ni..
jgn dok tiru..p cari gmbar gajah ke , gambar burung ke , kuceng ke...jgn pilih merak..
hak ni den punya..!

*wahh!!! siap warning bagai



ibu minat ke? jgn pilih2..burokk! .. tak sesuai utk ibu.. hahahhahaa...tak salah sy ni kain wangi..


akhirnya..inilahh pilihan ibu..
cantik wokeyh..merelip-relip aww!
ibu paling vouge lah raya nnty..



but sy tak tahu lagi raya nnty pkai apa..tp dlm pada tu sempat jugak sy balon 2 kain..
hahaha..nk hantar kat tailor mana ekk..

ada stu tailor ni..den hantar kain tahun lepas..dgn harapan kain tu dh siap lahh tahun ni..
yg menyakitkan hati lagi..dia siap pulang kan balik kain tu..
kalau pulang kan dh siap jadi baju takpe..
ini elok je dlm beg sebijik cm sy hantar dulu..ishh3...geram tak geram...
org nk bntu dia cr rezeki..dia yg tolak..pasai pa..
kain org lain boleh jahit..kain sy tak berani nk jahit..

awat???kain sy makan org ka?
dia kata kain licin lahh..kain mahal lahh..tak berani nk jahit lahh apa lahhh..
biar p kat you lahh ye..
i tak kesah.. wekkkkk!

but padan muka sy lahh kain sy yg tak siap..bhahahhaa..
T___________T

keyh lahh

bye3!


thank you for reading this :)

No comments:

Post a Comment