Monday, May 23, 2011

have you try arabic food?

assalammualaikum

hello readers 

korang pernah tak makan makanan arab? hurmmm...something new to try ryte?
selalu kita ni asik makan makanan barat je..bila nk try mknan arab pulak kan..

malam ni sy ada mood ala2 arab sikit skrg..ngehehehee...

so, tetiba je niat hati ni ajak my parents nak makan makanan arab..
where???? kat Jordan kah??? Kaerah kah??? Maddinah kah??? Jeddah kah???hahahaaa..
kami makan kat D'Arab..yeahh..ada merata kott..*tak sure..but ada stu kat Kota Damansara ni..
hahahaa..dekat je dgn rumah :)))

menu dh tersedia..cepat pilih.


ni apa yg sy order.. Royal Arabic Food ..bunyi cm sedap kan?


tak sabar-sabar nk makan...yummy! yummy!


laici ais


ni apa yg ayah sy makan.. Lamb apatahhhh..huhuu..


the sweetest couple!!!!


ay lil sister punya air sedaappp..manggo blend..dia blend maggo betol tw..bukan pkai kordial..
mmg tip top!!!

what??? still dahaga???
it's okeyh...

jum minum barbican pulak..


apa lagi..cepat lahh tuang....


cm ni lahh rupa air barbican tu..
mcm airrr....astrafirullah...



let's try bebehhh!


ibu pun nk minum jugakkk!!!
comeyhhh nyaaa :)))


tu dia..balon smpai 2 straw!

sedap ke air barbican ni?
first2 minum cm pekat bergas sikit lahh..then dh lama2 tu oke..

korang boleh dpt everywhere lahh kot air barbican ni..
sy pun tak sure..huhuu...

so..for those yg interested nk try mknan selain mknan melayu or western food..
i give u guys some idea to try ARABIC FOOD!

not bad jugak lahh..yang pentingggg CEPAT KENYANG!!


okeyh lahh..

tataa~~~


thanks for reading this :) 

No comments:

Post a Comment