Friday, May 27, 2011

HAPPY BIRTHDAY IBU!!

assalammualaikum

selamat pagi!
selamat tgh hr!
selamat malam!

hello readers :)

first sekali..sy nak ucap HAPPY BIRTHDAY to my mother!!!! 25 MAY lepas..hri keramat buat my lovely mother..malam tu kami celebrate for her birthday..tempat yg menjadi pilihan hati ibu sy pada malam tu ialah ICE ROOM..knp ibu sy pilih tempat ni sy pun tak sure..but femes jugak tempat ni..tempat ni femes dgn ice-cream .. mesti lahh kan..nama pun ICE-ROOM..but still ada makanan berat utk di nikmati...


asik makan je keje nya..dh terbukti..tembam gylaa..


kebetulan time kami dtg tu ada banner happy birthday..maybe org tu tak cabot lagi kot..kami pun duduk lahh tempat tu..kena lahh tema kan..


that my mother..tersenyum dgn penoh kegembiraan...hehee..


sekarang ayuh kita pilih menu..nak makan apa???


pelbagai jenis ice crean boleh di pilih..
kalau bukak lagi menu tu ada utk makanan lain jugak..


my brother and my sister..
adik sy tak ikot..


laparrrrr~~~~


ni apa yg menjadi pilihan mereka :-




this is my drink..strawberry apa tahh..
sedap2!


lupa jugak..two rib black paper kot..
seyesly sedappppp! mula2 ye2 je mkn pakai sudu..makan dgn cara proper la..lepas tu ada lagi yg tinggal terus ratah..nmpk sgt sedap nya..ngahahaa...


ni ice yg sy pilih..mix fruit snow ice kot..lupa =_='

semunya nama makanan lupa..makan tahu pulak ye..huhuu..nnty kena catat siap2 sebelum nk mkn tu..huhuu..


let's try the snow ice!


my mother...she totally happy that night!
kami pun happy jugakk lahh kn..


total up!
makanan kat sini boleh tahan jugak sedap nyaa...depends jugak apa jenis makanan yg korang pilih..kuantitinya berpatutan dgn harga okeyh..so, tak kesah lahh..

siapa yg masih dlm niat nk mencuba tu..di persila kan..
*mcm tempat sy pulak kan..sibuk2 nk promosi kat org.huhuuu

buntu nk mkn kt mana..pergi lahh ICE ROOM! :)))


btw, siapa yg berminat nk purchase sateen shawls yg sy pakai tu...
boleh usha kat pikalurve sementara stok masih ada!!!



byee byee


thanks for reading this ;)

No comments:

Post a Comment