Wednesday, June 01, 2011

good morning people

assalammualaikum

hello readers :)

 GOOD MORNING PEOPLE!!!!
yes, as i'm wrinting this it is morning keyh :)

pagi2 yg indah tambahan sy kat k.pilah sekarang ni..bagun2 pagi je, lepas solat subuh, bukak tingkap dapat pemandangan yang sgt cantik..mmg nature sgt2..nmpk matahari terbit..woww! indahnya ciptaan Mu, YA ALLAH..kat k.pilah ni mmg truly hutan je..especially kat beting ni..lembu, kambing semua nya ada..fuhh! .. bila dh cukup termenung kat tingkap tu..perut pulak berdendang..bila perut dh berdendang dalam pikiran dh mula memikirkan segala makanan yang sgt2 enak..


dapat pulaak cm ni..nasi lemak lauk telur plus ayam..MASYAALLAH! sedap nyaaaa..
tgok lahh..tgok lahhh..
lapar tak???? perut dh berbunyi-bunyi..asik telan air liur je sekarang ni..

dapat pulak tambah desert kan..
kek indulgence (rasanya eja cm ni kot) as desert
sedap nya...!!!

tapi, tapi, tapi, berangan je lahh yg mampu..kat k.pilah ni pkul 9 pagi baru anjung tu bukak..sementara nk tggu pkul 9 pagi tu sempat jugak lah perut ni bergendang 10 lagu...tu pun belum tentu dapat cm dlm gambar-gambat td..btw, gambar2 tu sy capture time g breakfast dgn family kat ALI MAJU kat KL..sgt2 lahh sedap wokeyh...nak makan LAGII!!!!! (makan je tahu!..ngee)


heheee..pagi2 cm ni saja nak bagi korang semua terliur biurr seketika...kehkehh..dgn sy2 sekali terliur biur okeyh..huhuuu...apa mcm? korang terliur tak? mesti perut tgh bergendang kan..kan..
nanti balik rumah nak ajak ayah pergi makan kat situ lahh..ayahh, ateh LAPARRRRRRRR!!!!
konon2 nk laparkan org..diri sendiri yg terasa laparnya..huhuuuu..

tataaaa~


thanks for reading this :) 



2 comments:

  1. woooo...nasi lemak tu yg tak tahan..meleleh seyh...lapar nyer..huuhuu..

    ReplyDelete