Wednesday, April 06, 2011

resipi: cereal conrflakes .. -quick breakfast-

assalammualaikum

whaooo!

pagi2 yang indah permai ini..sy nak share dgn anda satu resipi simple breakfast!

yeahh! sy tahu anda semua lapar..kan?kan?

bgun pagi2 je mesti terpikir nak makan apa lahh hari ini kan..ke nk puasa..huhuuu..

soo..sy nk share dgn semua simple breakfast resipi..yummy!
are you ready??

SO

what you need is :-


1.
kalau korang ada pek 3 in 1 yg lain pun boleyh jugak..
biasa nya sy guna cereal tapi original punya..kaler kuning..heheee..



2.
next, masuk kan cereal dlm air panas suam2 kuku td..

3.
then kacau

4.
then masukan cornflakes

5.
yummy!
now you ready to eat :)



well..simple ryte? 
5 simple step :D

biasa nya korang makan cornflakes ni dgn susu or susu cokolat je kan..
but now! korang boleh cuba something new..

tercipta nya idea sy ini tatkala sy bersendirian di dlm biik..dgn keadaan yg kelaparan..
mmg ada cornflakes and cereals je time tu..
sy pun..apa lagi..try something new :DDD

kalau korang nak tahu rasa nya mcm mna..try okeyh?

bye3!

2 comments: