Thursday, April 21, 2011

NOKIA CARE + TAKO TAO + POPILLA

assalammualaikum

hai dear bloggie :DDD
remember tak yang sy pernah cerita tentang my handphone yang sakit tu dalam ENTRY INI


and sy hantar handphone kesayangan sy ini di NOKIA CARE..
bertemankan kakak sy ke One Utama

nasib baik lahh warranty dia still able to use..

so.. my phone akan sehat dalam masa seminggu..
itu apa yang kakak kat nokia care tu cakap lahh..
dia kata..apa2 nnty dia call..

hurmm..hopefully lahh my dear baby just fine!

lepas dh settle semua..jalan2 time..

sempat lagi nak berposing-posing..hehee..

next,..kompom lapaq..

makan TAKO TAO..
yummy!

ini lah rupa bekas tako tao tu..


ini lahh rupa dalam nya..



kami makn kat kerusi2 yg ada kt tepi2 tu je..nak rehat2..heheee..


ini lah my sista..
yeah..
she just a simple person beb..

bukan cm sy..nak melaram-laram..mmg dr dulu lg dia tak bpe minat nk melaram-laram ni..
soo simple ja..hehee..


masyaallah..manyak sasa and taf ini budak..
huahuahuahauaaa...


ee..geram tol! quality gambar tak elok..
ni sebab pkai phone cabok kakak sy lah ni..hahahaa...
*jahat!!!

lepas tu..kami ke the curve pulak..
hajat asal just nak tukar ink printer yg sy salah beli hari tu..
hahaaa..tebal muka den..malu ja..~
printer sendiri pun tak engt ka..hahahaa...


lega selepas dpt minum air slupee..


kalau dh g the curve tu..mmg tak sah lahh kalau tak g makan kat POPILLA ni..


set apa tah..
lupa2..hahhaaa...


hehee..lapar ye along???


my fav! nk makan- nk makan!


hope fully my dear baby just fine kat NOKIA CARE tu..
skrg ni sy pkai phone yg di pinjamkan oleh CIK SARA MT ISA..
my friend kat sini..wahh! cara pika introduce macam lahh korang kenal yekk..hehee..

thank you lahh sara coz bg pinjam phone..TQVM...


daa~  ..   daa~


thank you (:

4 comments:

  1. TAKO TAKO? tak pernah makan lagi..

    ReplyDelete
  2. tako tao lahh dear!

    tulus tak pernah rasa lagi ye..heheee..
    nnty kita pergi sama2 .. nak?

    ReplyDelete