Monday, April 25, 2011

kais pagi makan OR CHICKEN CHOP , kais petang makan OR CHICKEN CHOP

assalammualaikum

wahh! dh 2 hari tak update..ni semua kerana line di UiTM ni..hehee..
takpe2 tu semua belakang cerita..yang penrting sekarang pika dh boleh online and update..
wink wink ^_^

beberapa hari yang lepas..which is i dh lupa bila..hahahaaa..
i pergi melepaskan gian ke KFC..
ini semua semata-mata utk makan OR CHICKEN CHOP lahh..hehee..


tak abih2 nak tambah lemak2 dalam badan tu..ish3!
*takpe lahh..janji pika kenyang...


ini lah rupa OR CHICKEN CHOP dr KFC..
yummy!


sy di temani oleh kakak housemate sy
KAK ERINE
posing ayu abeh!..huhuu


woww!!! memang syok!
pika mmg suka men - try something new..
especially makanan..huahuahuahaaa..
patut lahh pika tak kurus2 lagi..hee~

okeyh2..next time i jog kuat2..
nak reduce balik..heheee..
*boleh percaya ke?? heheee..


ni dia..
tadi ayu kan..sekarang muka orang tak sabor2 nak ngap..
heheee..candid aw gambar ni..m
*mampohhsss lahh pika kalau kak erina nmpk ni..hehehee...


ni muka orang tgh makan tak engt dunia..
tgh meng-finish kan yang terakhir..


habis jua..


licin kan???

sedap oo!


thank kak erine..coz teman pika..berjalan2 n makan tak engt dunia..
hehehee...

pika serOnkO nak happy sgt.. =DDDDD



-E.N.D-


thank you (:

2 comments:

  1. lazat...sedap sehingga menjilat jari :DDD
    lebih2 pulak..huhuu..

    ReplyDelete