Sunday, May 01, 2011

end of semester two

assalammualaikum

hahahahaaaa...hari ni i nak jerit and galak puas2!!!!

akhirnya peperangan tamat jua..kemenangan akan di beritahu kemudian..wahh! saat2 yg mendebarkan..
dup dap dup dap..but, alarhhh lambat lagi kot..
buat masa ni pika nk betOl enjOy..huahuahuaaa....

okeyh3! sudah2..jgn sampai lupa dunia sudah lahh ye :)

tadi ptg last paper that is paper landscape..
hurmm..overall..tataw nak ckp cm mne..heheeee...
but forget it..dh lepas kott..kan?

pika semalam sibOk kemas brg nak balik..org lain sibuk study..pika sibuk lahh mengemas barang2 yang bertambun tu..ish3!!! biasalah ..perempuan kan??? dh manjadi lumrah (:

happy and tenang je skrg ni..wahh! dpt pergi jauh2 drpd muka budak2 yg sy tknk tgok bt sementara waktu ni.hahahaa...dapat released tesion..fuhh!!! cayalahh beb!


this is all my stuf..penoh kat belakang..banyak sgt..
but ada ja mmber2 sy yg bwk brg sikit nk mmpos..terkejut sy tgok tw..heheheee..
kalau nak bandingkan dgn sy mmg dia kalah lahh.BHAHAHAHAAA...

along and angah sy amik sy td..my parents bz lahh..
dorg pun dtg naik keta beso..takde lahh beso mane..INOVA je kott..hurrmm..kereta bentuk cm kereta mayat tu tak nak pulak dia bawak..hahahaa..
mesti ayah tak bagi..huahuahuaaaa...



jalan kt pilah..
*dalam hati "bila lahh nk naik haihway ni..huhuuu"



hehehee..akhrnya!!!!!!!



sampai rumah je..lega (:
*dalam gambar tu rumah yg tgh dlm construction ye..huhuu..


tapi yg tak best tu bila nk angkat brg..
alarhhhh..malas nya..
tapi sy dh angkat semua dh..dh masuk bilik siap2..kalau nnty bersepah-sepah ibu marah..takOttt~~ huhuu...


cuti sebulan je..macam2 benda dh pika plan..and hopefully semua nya berjalan dgn lancar dan jaya nya..
*amin (:

--> yang tgh bercuti tu..selamat bercuti! apa kata omputeh..Happy Holiday!!! wokeyh?
*sape nak ajak sy keluar..PM me yahh!!..i'll be free for you..kita shopping puas2 ye..kalau lelaki..kita g makan sudah .. huhuu..i'm serious okeyh..hee~

--> yang still study tu..keep on study lahh.it for your own good bebehhh.. believe me!
*acececehh nasihat org pandai..yg tgh tulis ni pun 2 X 5 je..huhuu


 
what the most i want to say is..GOODBYE SEM TWO!!!!
*sem three menanti je..hurmmm...


 
chaw yawyy!



thank you baca ye (:


2 comments:

  1. wah same la kite banyak barang tu hihi ....

    gud luck 4 result nanty dear

    ReplyDelete
  2. realy??? hehee...okeyh..
    gudluck for you too <3

    ReplyDelete