Wednesday, April 20, 2011

celebrate MY BIRTHDAY with my lovely ex-housemate

assalammualaikum

hey hey!

celebrate birthday pika lagi..hari tu dh celebrate dgn FAMILY ...kali ini pika celebrate dgn my lovely ex-housemate
mereka ni housemate pika time semester one dulu..
semester ini kami tak dapat duduk satu rumah lagi..
atas sebab2 and munasabab yg tertentu..

pika pernah mention pasal dorang dalam ENTRY INI

tapi malang nya DIBA and MIRA tak join..
Diba bz kot..and Mira dh pergi S.P.A

malam tu...
kami makan di KFC pilah..heheee...

mne lagi kan??? 


yummyy!!!
lapaq sgt time ni..
tak sempat nak baca doa dh ngap..
dah makan sikit..baru baca doa.. *buwokk pangai!


ini adalah menu sy malam itu..
X-MEAL POCKETFUL
yang dibelanja oleh CIK FATIN HANANI..
*tngok ayam yg dh terkopek sikit tu..huhuu..pika ni tak menyempat-nyempat..

tq! syggggg fatin..heee...

mula2 dia kata nak jadi kan hadiah birthday..
tapi pika kata tak nak..coz pika suka orang bagi brg dari makanan..
pastu cik fatin kata..

"tak pe.. ini fatin belanja .. nnty ada hadiah lagi .. tu lain"
*cam ni lahh lebih kurang dialog nya..huhuuu

wahh! terharu nyaa.. kawan cm gini :DDD



cik fatin and yna



syaza 


kompoi kan sekali semua birthday..
birthday yna and syaza pun dh lepas..alang2..smbot skali..
*konon lahh..heheheee..




muka budak yang gembira + kenyang 


then lepas makan2 tu..
order lagi..coz kawan yna mntak pesanan..


senyum (:


sy pun join sekaki..
order pulak sundae chocolate KFC

rasa lain..tak sama cm McD punya..huhuu..

woowww!

i'd a great day..
thank you korang!!!!!

pika akan sentiasa engt korang..
pika save dalam memory pikalurve..huhuuu..


thank you (:

No comments:

Post a Comment