Sunday, April 17, 2011

celebrate MY BIRTHDAY with my family

assalammualaikum

hye everyone!

15 APRIL 
tarikh yang sy nnty2 kan setiap tahun..tarikh yang bermakna buat sy..kerana pada tarikh ni sy selamat dilahirkan di dunia..buka mata jugak nak pandang dunia..
alhamdulillah..sehat walafiat :D

my famly and i..celebrate my birthday at PIZZA HUT..
maklumlahh..sy sampai rumah pkul 8 mlm..siap2..pkul 9..
mne sempat nak pergi celebrate jauh2..huhuu..
jadi..kami menuju ke PIZZA HUT! yummy!!!!!

btw, gambar semua not in a good quality..sebab masing2 tak bawak camera...
tergesa2 nak cepat..takot kedai tutop! huhuu..
then pkai lahh mana2 phone cabok yang ada.. heheeee..

mata sembab! 


ayah bOtak! baru balik umrah..kuihhhkuihhhkuihhh!!!


senyum (:

owhh..dalam masa yg sama..kita sambot jugak skali dgn BIRTHDAY BOY ni..
abg sy..hahaa..dia lahir 6 APRIL..tak jauh beza (:


minum2!


ini lahh rupa kek sy pada malam tuu..huhuu..
sedap kan???


my fav!!!
mana boleh tinggal..betol tak???


cuba teka air apa???
*pika pun lupa air apa..huhuu..

ni lah rupa pakaian BIRTHDAY GIRL malam tu..
grab je apa yg sempat..
okeyh lahh kan..pkai bju jugak..hee~~


my love!!!

balik tu sy bawak kereta..hahaa..sememangnya sy semakin cekap belajar! *bongkak!!!


thank you to my family yg memeriahkan birthday sy..
terharu..huhuu~~


now..i'm officially NINETEEN years old !!!
*sy muda lagi tw!




sampai sini je lahh yee!


thank you (:

4 comments: