Saturday, March 19, 2011

tutorial heartbeat

assalamualaikum...
sy ingin berkongsi dengan korang satu kaedah yang menarik dan mudah untuk menjana income sampingan korang. syarikat ni macam Nuffnang jugak. kita cuma perlu pasangkan iklan pada blog kita sahaja. jom kita sama2 melihat tutorial untuk berdaftar dengan syarikat terbabit.


FOLLOW THE STEP BELOW



1. klik iklan dibawah HEADER PIKALURVE tu untuk ke website diorang.


2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.

5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.

7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.

8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.

10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. 

note:sumber faceblog




jom beramai ramai kita kumpul duit poket utk masa hadapan kita bersama

awak klick sy..sy klick awk..okeyh tak???heheee..

buat aww!

bye2!!!


thank you (:

2 comments: