Sunday, March 27, 2011

seremban 2 .. jusco = shopping :D

assalammualaikum

hello semua..senyum senyum senyum dulu before nak baca entry sy okeyh???

dah lama nak update entry ni..tapi mggu ni bz sgt..
entry ni dok terperap dlm edit post..tak publish2..akhirnya..terpublish jua :DDD

soo..

biasa nya guna font Verdana..but
hari ni mood nk guna font Arial in normal size (perlukah bagi tahu..hahaa..)



mula2 nk interframe gamba sendiri..
*eee..ta malu .. ta malu ..boo~


 my trio fwen-to

cm biasa lahh..berjalan pada senin petang..
ptg uhh kelas tkde..soo nk pergi seremban cari barang nk prepare utk camping
camp apa?? i'll story later in the next or maybe next entry...wokeyh??

sy mmg tkde barang2 nk camping..mana tak nye..t-shirt lengan panjang pun ada barapa lahh sgt..tak kan nk g camping pkai cardigan pulak kan..kelakar jaa!..seluar track pun ada satu je yg bawak..yang lain kat rumah..BHAHAHAAA..*buwookkk pangai weyhh!hee~

dgn berbesar hati nya..my fwen sume nk teman..thank you korang!
kalau korang tak nak teman pun..pika tetap paksa suh teman jugakk *wekkk! :P

senyum :D




ehemmm~
yg tutup muka tu GRR..
GRR lah yg jadi drebar kami..wahh! cayalahh..



akak yg kat belakang tu nk join bergamba..hehee..

kami beli barang di seremban 2..kat jusco je lahh..nak merayap tempat2 lain..tk sempat..



muka muka muka



sibok kt belakang tu..hee~



soo..mesty la nk menggedik kat dalam keta kan..
lumrah perampuan..bohong lahh kalau korang tak pernah bergamba dalam keta..betol arkk?
tapi tataw lahh pulak kalau mmg ada yg tak pernah bergambar dlm keta..huhuu..


<3
walaupun singkat masa nk bershopping sakan..tapi dapat jugak beli apa yang kami ingin kan..cam biasalahh..tak semua barang yg dapat..hehee~
thank you korang! and most thank you to GRR ..coz layan je pangai kami ni..kejap nak ke sana, kejap nak ke sini..fuhh! thank you :DDD
tak lupa pada mmber trio fwen-to kuhh! huhuu..
*memandai je panggil dorang trio fwen-to..kehkehkehh..

soo as i'm saying is..friends is important..
real friend is who can accept you just the way you are..okeyh?
soo..if you guys want to be treated the best way..you have to treat you friends the best way first! understand???

soo.. i hope i can treat all my friendssssss in the bestest way!
but remember, nobody perfect :D


note: seronok jugak font Arial ni ekk..hee~
*fuhh!
btw, tajuk entry ni kelakar..kelakar ke??hmmm...kelakar ekk?


bye2!

thank you (:

5 comments:

  1. hikhik! akak ni selalu buat tulus rindu kek pilahlah...:)

    ReplyDelete
  2. wahh! tulus org pilah ke?
    hee~ akak study kek pilah ni :)
    mesty la cerita selalu..wuuhuu..
    btw, jgn marah if akak "ter-tak-puji" pilah ni ye..ngee

    ReplyDelete
  3. Nice blog.. tak bosan baca blog u. Keep it up dear!!!! Hilang jgk bosan i...heeee =)

    ReplyDelete
  4. syafiqah..tq for your suuport ok? huhu...
    g.lcuk on contest hihi

    ReplyDelete