Monday, March 07, 2011

review cerita zoo melaka

assalammualaikum

alkisah cm mna kami boleh nk ke zoo ni ekk..
bermula nya time field visit kami hr tu..

ada sorang membe sy ni..tak boleh bgtw siapa..hehee..kami tgh sembang2 pasal binatang2 then dia pun kata...
dia cuma tahu kambing .. lembu .. and dia terdiam seketika..kami pun terpaku..dia pun sambung ayat nya.."tu je.." hehee..
kami terbahak-bahak gelak..soo, kami rancang nk ke zoo..nk bg peluang mmbe sy ni tgok binatang2 secara langsung dari mata beliau..

sebenarnya dh lama nak plan ke zoo melaka ni..tp asyik tertunda je..atas sebab2 yang tak boleh di elak kan..
akhirnya kami berjaya jugak utk smpai ke zoo melaka..
ehh,, tk caya????

jap..nk kasi bukti sikit..

|
|
|
|
|
|
|
|
V






hehee..nanty sy ceritakan lebih lanjut..
maksud nya..ada entry akan datang ni lahh ye..
skrg ni tgh bz nak test..banyak test incoming..
so kena rerajin kan diri utk study lahh..nnty ada masa yang terluang..sy update entry sambungan :D

TQ


bye2!

No comments:

Post a Comment