Saturday, February 05, 2011

secret garden one utama

assalammualaikum

hello...


today..sy berjalan-jalan lagii..weehee~
kali ni dgn cik wani..shila..n rabiah (:

kami ke one utama..mmg takde tempat lain lahh nk lepakzzz..
si tu je lahh..hee~
minggu ni dh 5 kali sy pergi one utama tu..
since cuti raya cina yang seminggu ni..hee~ ibu nk ayah pun asik kata sy ni kuat berjalan..and yang paling penting nya..sy semakin GEMOK!
hr ni pergi parkson..ramai gila yg komen sy ni dh gemok..
sedihhh T_T
tapi mmg sy akui..minggu ni makan bnyk sgt aw!hee~
*padan muka kau,pika!


tgok lahh badan sy yang semakin tembam ni!!!
T_T
ada sape2 nak sponsor pergi slim world tak? Landon weight management ke?
calling2 ehh??sy sentiasa free..weehee~


baru lepas shooping di cotton on..
semalam dh pergi cotton on..hr ni pergi lagi..
mmg muka cotton on betol!
kasot dia selesa weyh!
kami bertiga pakai kasot cotton on..try lahh!


bermotif kah?
hmm..tapi gamba kenangan kami..peduli hapa an..??


lepas dh jalan2..kompom perot meragam..
ape lagi..
kami makan KFC
yummy yummy!


peace ehh..


tgh seronok berjalan-jalan..
terserempak lahh dgn abg helmi..
abg helmi ni..kami kenal time keje kat parkson dulu..lepas dh makan tu..kak timah pulak sampai..
hehee..
apa lagi..bergambar lahh (:
(tgok meja bersepah gyla kami makan)


haa~
lepas makan ni lahh baru kami pergi ke secret garden tu..


mmg garden je dlm nya..
time kami masok tu..cuaca mendong..
hmmm..mmg sah2 nak hujan lahh kan..


posing sikit rabiah..


the lavender!


hee~
seperti yang dijangka kan..selepas je kami sempat amik beberapa gamba..hujan pun dtg dgn begitu lebat nya..
kami pun lari sepantas mungkin..
tapi shila bawak payong soo..dia relek ja dgn wani..


masok parkson pulak..
saja2 nak engt kenangan lama..ehh, tak de lahh..
actually nak cari pillow case..
tapi takde yg berkenan di hati..


jalan2 setelah sekian lama..kami pun nak balik ahh..


tapi sebelum balik tu sempat lahh singgah big apple..
yummyy!
*mane lahh badan kau tak gemok cik pika oii..makan jewp!hmmm...



okeyh lahh korang..
sampai situ je lahh nak cerita..penat berjalan tu masih terasa sehingga kini..hee~

kepada kawan2 ku yg sweet2 bak gula-gula tu..thank yOu sebab make my day colourful (bak pelangi atau cat jutOn..tak pun Nippon paint..ok?), today (:

thank you to shila sebab drive kami semua..
thank you to rabiah,coz layan kegilaan and kecerewetan sy ni..
thank you to wani,coz luang kan masa anda bersama kami..




bye2!



thank you for reading this entry (:

No comments:

Post a Comment