Tuesday, February 15, 2011

kami ada field visit :D

assalammualaikum

haloo rakan2!..

field visit apa tu? so bila dh masok semester 2 ni..bnyak sgt assignment..betol ark?
tapi sy tak lahh bnyak sgt..biasa2 standard jaa..
field visit tu adalah salah satu assignment yang kami kena buat..
bukan utk bersuka ria ehh..hehee..
tapi sambil mnyelam kita minum lah air sekali..betol ark?

nak pergi visit pun bawak bantal cik pika ni..hehee..
*utk keselesaan kan..

soo..for the first field visit we went to melacca..
yeahh! the historical city..
ok..kami bukan nk tgok gejadah2 history tu ehh..
kami mahu melihat segala landscape yang ada di melaka tu..
baru lahh kena dgn course sy kan..


 yeahh bebehh!
mari beraksi dalam bus sepuas2nya ekk..

faizah and rin =D

snap one 
snap two
snap three


dan bila takde kerja n bosan semasa dalam perjalanan mesty bnyak perkara nak di buat bg menarik..
jadi....

tadaaa~
 
bantal pun jadi mangsa..hikhikhikk..



cerita pasal field visit ni akan bersambung utk entry seterunya..
okeyh?

bye2!



thank yOu for reading this entry (:

No comments:

Post a Comment