Thursday, February 03, 2011

gong xi fat chai everyone (:

assalamualaikum

hello semua..


selamat tahun baru cina semua..hahahaa..
lek lu..kita kan satu malaysia =D
hihii..


apa sy buat malam raya cina ehh??
hihiii..sy telah di temani oleh seseorang..*seseorang ke???
utk menonton wayang..
tapi malang nya semua cerita penoh..
ramai jugak cina2 yang raya dlm panggung kan..hihii...
*maaf ye kalau silap cakap (:

soo..nak jadi kan cerita..sy pun tanya lahh pada abg di kaunter tu..
cite apa yg masih available ekk?
dia pun bg suggestion cerita FASTER?
eleyhh! abg ni ketinggalan zaman lahh(dalam hati sy ni..hehehee)*maaf ye bang!
then sy kata lahh sy dh tgok..
pastu dia cadang kan cerita yg tajuk nya sy tak pernah dengar n poster nya pun tak pernah nampak..
dgn yakin je sy pun pilih je lah cite tu..
abg tu kata seronok+cerita action ni dik..hihii..

cerita nya ialah..


(gamba cm biasa lahh..google..hikhikhikk..)
season of the witch
hihii..yakin je time beli..
bila dh masok panggung hati dok dup dap dup dap..
dlm pikiran dok memikirkan cerita apa ekk?
hmmm...
sementara tu seperti biasa lah..
kita di "hiburkan" oleh iklan2..hihii...


bukti bukti!
okeyh!..sebab tgok cite ni..sy sudah terlepas solat magrib..
balik2..terus bertaubat..hihii..



dong dong cheng! dong dong cheng!
hehee...
rasa nak menari tarian singga jaa..
 *kalau boleh?hihii..
tgok gamba sy ni cm orang tgh berdiri tegak dalam kawad la pulak ann..hihii..
maklum lahh..



tgok muka budak senyum tak puas hati neyh!
hihii..
semalam..hati sy kurang puas..
atau lebih sedap dgn panggilan tak puas hati..
sebab kat OU..bnyak kedai tutop..
perhh! waa menyirap kott!dh la nak beli beg and kasot ni! kau orang boleh tutop kedai..alahhh!!!


tapi, tak pe!  waa sabar .. waa sabar~
nasib baik lahh waa cuti seminggu..kalau tak..mmg waa menyirap naik hangin ooo!
*tu je la yg mampu buat..hihii..tak kan nk saman lak an..

okeyh la you guyss..
luahan hati dh lega sikit..heheee..


bye2!



thank you for reading this entry

1 comment: