Saturday, February 26, 2011

Fashion Show

assalammualaikum

apa kabar orang kampung..sudah lama tak berjumpa..kirim kirimkan berita..di harap sehat sejahtera..
sy happy =D

sy jadi model kah??
hahh~ tk mungkin..badan tk mengizin kan..
model semua skinny2 jewp..
sy baru lepas balik dr tgok fashion show di beting highland..

ok2..fist of all..korang jgn tertipu ehh..
beting highland ni located dkt kuala pilah, n9
kampus sy belajar lahh..heheee..
hmm..tak kesah lahh..apa2 pun sy tgok fashion show..yg di peraga kan oleh student2 UiTM jugak lah..


ada gaya tak??
kalau ada rezeki mmg nk jadi model..parents pun dh setuju..yuhuuu!
kalau ada rezeki lahh..hee


bersama mai!


seperti biasa lahh..siapa lg kalau bukan umi zuhairah..

note: eleyhh umi..pika tahu umi mesty baca blog pika punya ..hahaaa..


ceh ceh cehh!
mcm kat anugerah2 berprestij je..hahaa..


korang hadap lahh flash ni..
time ni hall tu gelap lg..


ini antara model yg sempat di amik..yg lain semua gerak n tak clear..hee~


ramai sgt!


sempat lagi..
berakhir jugak fashion show td..fuhhh!


ehh, lupa nak mention..
sy terpilih as a 'lucky guest' i think pada malam tu sebab berpakaian cantik lahh konon nya..
hee!
biasa je lahh bg sy..pkai dress hitam n cardigan merah je..
apa2 pun rezeki sy lahh..


dpt cadbury gold..yummy!
rasa bangga nk kembang2 pun ada..*poyosss!
tp semua nya tak di jangka..hee..

apa2 pun TQ to my friends yg beli tiket n teman sy pergi fashion show ni..weehee~
korang memang cantik (:

bye2!


thank you for reading this entry (:

2 comments:

  1. awak..awak...kite shawl awak..*rujuk gambar paling atas*...*thumbs up!!*
    :D

    ReplyDelete