Friday, February 04, 2011

dong dong cheng! dong dong cheng!

assalammualaikum

helloppzz!

skrg menunjuk kan pukul 12.35a.m
siapa yang tunjuk sy pun tak tahu lahh..time nak update blog ni mata dok kuyu2 jaa...hihii..


hari penat berjalan sehari..sy mahu mencari kasot..
al-maklum lahh..bnyak kasot dh nazaakkk! kahsian mereka..wekkkk!
hihii..soo, semalam pergi OU mostly kedai tutop..
naik hangin gak lahh..tapi tak pe..
sy bersabar..and hari ni sy pergi jugak lahh beli kasot kat cotton on..
weehee~ syok! bnyak ohh waa borong!
sebab every pembelian yang kedua dptt 50% off..mmg hangkot lahh yang mana berkenan di mata..

dh bayar..apa lagii..jalan2..tup tup masok lah forever 21 kan..
tu adalah antara kedai wajib..hihii..
(cara cakap..cm belagak je!..maaf ye jgn salah paham..sy takde niat nak belagak pun..sy cuma nak kongsi cerita..ok?)
and sy borong jugak lahh..walaupun takde sale~
kedekut 21! heeee~
hmm..tapi hampa jugak lahh..coz mmg bnyak kedai tutop lahh..
maklum lahh..org raya..yang kita ni sibuk nak shooping..hahaa!

selepas dh shooping kompom lapar kan..



jum makan!


sy makan di toast box ni..
hmm tapi malang nya..bnyak makanan dh abeh time uhh..
sob sob T_T


tapi apa yang ada..sy tibai jewp..hahaa..
janji kenyang..weehee~

tgok muka sy pucat time ni..cm orang kurang vitamin..padahal terlebih2 vitamin nyaa..
hahahahaa~
dgn senyuman leper nya..hehee..ishh! asik dok buat senyuman leper ja..hee~


okeyh korang..today sy happy =D
sebab dh dapat kasot and barang2 sy semua..hee~


korang pun happy2 jugak aww! senyum (:



bye2!




thank you for reading this entry (:

2 comments:

  1. syioknye shopping..dh lama tinggalkan hobi tu.huhukkkk

    ReplyDelete
  2. alaa..jgn tggl kan hobi tu..seronok aw! nnty kita boleh shooping se sama..
    insya' (:

    ReplyDelete