Saturday, February 26, 2011

happy dengan mereka!

assalammualaikum

seperti biasa lahh..clueless..tak tahu nk start dgn apa..membebel benda2 yang takde kaitan..itu normal buat semua bloggerr..
sebenar nya mmg dh lama nk bt entry ni..hmm..apa kan daya..
line tenet kt sini..lambat sgt..
kesabaran amat di perlukan disini..hahaa..


soo..now sy nk ajak korang jalan2..jum!

sebelum tu..semua senyum dulu..cpt! nk snap gmba ni..hehee..



ngee~
cun cun kawan i tw..hahaa..


jum kita jalan..
sy buruk dari belakang..ye! sy tahu..hee


everyone..focus plese!


ada gaya tak?
wink wink ^_^


si pink itu ialah afiq asnawi..
kami panggil dia YOP ke..
maklum lahh org perak..


bertudong oren ialah nur kamilah
yang pose cm nk terjatuh dlm air tu ialah Umi zuhairah..lhehehee...


yang ini pulak..nur atikah..


ini ialah irsyad hakim
photographer jarak jauh coz dslr dia zoom tinngi..hahaa..

ini bobo..sy slalu pggil bobo je..
hee~

si bju pink tu mula perasan..wekkk!



irsyad hakim again


weehee~
cm budak-budak!..



kami pantang nmpak cermin..



sempat lagi..
beli roti kat jusco..





sy mmg tak boleh tgok cermin..

again!



lapar!..kami makan di food court kat jusco..
lama tak makan sizling..yummy!



sy makan ni...hee~ 



okeyh! bye bye korang..



thank yOu for reading this entry (:

Fashion Show

assalammualaikum

apa kabar orang kampung..sudah lama tak berjumpa..kirim kirimkan berita..di harap sehat sejahtera..
sy happy =D

sy jadi model kah??
hahh~ tk mungkin..badan tk mengizin kan..
model semua skinny2 jewp..
sy baru lepas balik dr tgok fashion show di beting highland..

ok2..fist of all..korang jgn tertipu ehh..
beting highland ni located dkt kuala pilah, n9
kampus sy belajar lahh..heheee..
hmm..tak kesah lahh..apa2 pun sy tgok fashion show..yg di peraga kan oleh student2 UiTM jugak lah..


ada gaya tak??
kalau ada rezeki mmg nk jadi model..parents pun dh setuju..yuhuuu!
kalau ada rezeki lahh..hee


bersama mai!


seperti biasa lahh..siapa lg kalau bukan umi zuhairah..

note: eleyhh umi..pika tahu umi mesty baca blog pika punya ..hahaaa..


ceh ceh cehh!
mcm kat anugerah2 berprestij je..hahaa..


korang hadap lahh flash ni..
time ni hall tu gelap lg..


ini antara model yg sempat di amik..yg lain semua gerak n tak clear..hee~


ramai sgt!


sempat lagi..
berakhir jugak fashion show td..fuhhh!


ehh, lupa nak mention..
sy terpilih as a 'lucky guest' i think pada malam tu sebab berpakaian cantik lahh konon nya..
hee!
biasa je lahh bg sy..pkai dress hitam n cardigan merah je..
apa2 pun rezeki sy lahh..


dpt cadbury gold..yummy!
rasa bangga nk kembang2 pun ada..*poyosss!
tp semua nya tak di jangka..hee..

apa2 pun TQ to my friends yg beli tiket n teman sy pergi fashion show ni..weehee~
korang memang cantik (:

bye2!


thank you for reading this entry (:

Saturday, February 19, 2011

melaka river cruise

assalammualaikum

elopp korang!

kami ke river cruise..
*cam belagak je kan cara cakap uh..mcm lahh org lain tak penah g river cruise..ngee~
river cruise waktu malam memang cantik permandangan nyaa! waa ckp sama luu!
dulu sy pernah lah naik river cruise ni dgn famly sy..tapi time tu siang..so the view just "normal"..normal means sama ja..kot lahh..hahaa..
then kali ni sy pergi bersama teman2..waktu malam pulakk!
tapi waktu malam mmg cantik..sy suka! sy suka!
lampu2 nya yg bnyak..perghh mmg da boOm!!


promosi utk river cruise!
hee~
jadi tak?



dgn umi =D



yawyyysss!
exited lahh..hee~

 





look at the view!
veqy veqy veqy beautiful!!!!!
ni baru sikit..banyak lagi tempat yg tak sempat nk snap..ngee~


ready semua =D

 
umi and kaka..
korang make my night very2 wonderfull bebeh!!!



sempat lagi...hee~



tapi mmg tak tipu lahh..view mmg best lahh..


puas hati jugak! dh la lama duk dlm bot tu...bot ke??hehee..
dgr segala sejarah2 tentang melaka..
benda2 yang baru di melaka..hee~


dh jalan2..kami pun singgah makan malam..
restoran yang terpilih ialah..

restoran andalas tom yam


apa sy nak mkn ekk??


soo..my pilihan is kuetiaw gorng + limau ais



and special is ABC..heee..



yummy2..


selepas semua dh kenyang..
dh seronok..kompom penat..hee~



bye2!


thank you for reading this entry (: