Sunday, January 30, 2011

SHOOooPING untuk raya cina ni..hee~

assalammualaikum

hello dear bloggie........


korang dh shooping ke belum utk raya ni..hihii..
sy pun sibuk nk shooping raya..
raya apa?? raya cina..hee~
kita kan satu malaysia..semua raya kita sambOt..betol tak?

soo.pada hr sbtu hr tu..
kami pergi ke TS atau lebyh femes dgn nama TIMES SQUARE...utk shooping!
weehee~~



soo, my outfit time tu sgt sweet n simple gylaa
*mula perasan dh!hmm...
sy tahu hampa semua mesty nak kutuk kan..hihii..



peneman setia sy ketika bershooping..
tak lain tak bukan..cik biah..hihii
thank you cik biah coz selalu teman sy shooping
i tahu you mesty penat teman sy kn? kan?..



sy tak habis2 lagi shooping..
lepas stu kedai ke satu kedai..mmg loteh lahh time uhh!



kedai ni menjual barangan2 yg sgt2 lah cute!
i lOve it!!



tak habis2 berjalan lagi..kehkehkehh..



posing sikit..weehee~
boleh tak jadi patong..versi besar..
kuangkuangkuang!



setelah penat berjalan..perot pun mula lahh nak berlagu..
cm2 lagu lahh ada..ishhh..

soo, kami pun pergi la mkn..
cm biasa lahh..kalau kat TS ni,..mmg takde tempat lain lah kami nk makan..
tempat biasa iaitu WENDY'S



yummy2!
tgok sos sy banyak mana..hahahaaa..
gila sos betol minah ni..hihii..



skrg ada promotion..every RM10 above korang dpt beli nugget dgn price only RM1.99
soo..tanpa membuang masa..sy pun beli laa..hihii..



aumm! kata cik biah..
biah..sedap tak?? makan la sampai kenyang ehh (:



my fav kalau kat wendy's ni ialah..
mushroOm burger! sedap2!!! hee~
pika ni semua makanan sedap..mana ada yang tak sedap an..hihii..



lepas makan g toilet..
betol2 kan tudong..touch-up sikit..
maklumlah..seharian berjalan..berminyak2 dh muka..hihii..
wee~ dgn spek rabiah sponsor..



senyum..tak perlu kata apa-apa..senyum :)


okeyh..dh tak buleh senyum dhh
muka budak yang sudah penat..hehee..
penat sgt2 kot..! balik sampai tgh2 malam..hihii..


soo..korang dh shooping raya cina belum ni?
kalau belum pergi cepat..kalau tak rugi..skrg tgh sale besar-besaran..hihii..
pergi balon semua barang2 yang korang nak aw..

bye2!




thank yOu for reading this entry (:

1 comment: