Monday, January 03, 2011

second semester

assalamualaikum..


haiii semuaaa...sy happy sgt sekarang..nak tahu sebab nyaa..

hihiii..akhirnya..utk semester 2 ni,sy tk yah pening2 nak pikir pasal rumah sewa..kerana rayuan kolej sy berjaya..
setelah sekian lama beratur..dari pukul 10.30a.m hingga ke 3.00p.m sy berdiri beratur nak bt rayuan kolej..
bayangkan lahh..penat tak penat..mmg ramai yg nak mohon kolej..redha je la time tu..
nak seribu daya,tak nak seribu dalih..kan??..
tapi yang sedih nya..sy dipindah kan ke bilik lain..tak sama dgn housemate yg dulu2..sedihhh T_T


tapi ibu dgn ayah kata:
''bersyukur laa..daripada kamu tak dpt kolej kena duduk luar..lagi susah..lagi ibu n ayah risau..hihiii''

-thank yOu ayah n ibu-


sy buat rayuan kolej tu pada 2nd january 2011..

sy dgn eputt<33
nakal lah dia ni..bulu dia makin bertambah-tambah gebuO..
sy pkai baju kurung je time nak bt rayuan kolej tu..baru fomal kan..heheee..
tudung paling tk ley belahhh..dh lama sy tk pkai tudOng bawal..tetiba ja mimpi apa tah sy nak kai tudung bawal..
kalau orng tengok sy cm ni..cm muka budak innocent ja..sok-sok suci gitu!
aummm!


                                              my lovely parents!!!
                      ibu and ayah lahh yang teman hntar sy ke k.pilah..
mereka di bilik baru sy..wahh..memang kosong sgt!


dalam rumah tu kan ada tiga bilik..tapi dalam rumah sy hnya ada sy and kakak senior ja bt masa sekarang ni..sy try nak pujuk rakan2 pindah rumah ni..selesa kot..tempat baru..yang paling best..katil nya empOk gilaaaa....mmg sy tido tak engat dunia dh la lepas ni..kehkehkehh..
senior tu nama nya kak aisyah..sempat jugak la berkenalan dgn dia semalam..tapi kami dua2 penat..tanak la kacau dia..nak mengemas barang lagi ...kan kan..

mula2 rasa cam tak nak je balik sini balik tw!hmmm...
tp apakan daya..masa hadapan sy punya pasal tetap kena terOs kan jugak..
weee~~~





terima kasih sebab sudi judak baca entry @ luahan hati sy ni =P

No comments:

Post a Comment