Wednesday, January 05, 2011

menara taming sari..HERE I CoME!!!

assalammualaikum =D
olaaaa..hehee..
mcm dora tak?hihii..

sy mmg dh lama nak naik menara taming sari yang ada di melaka tu..siapa tak tahu kan ..melaka sekarang dh maju Oooo..
melaka maju pada 20.10.2010..jam 20:10 p.m..hebat tak hebat tarikh tu..
hihiii..
balik pada cerita menara taming sari tu semula..sy mmg dh lama nak naik..
dh banyak kali sy pergi tw..tapi tiap2 kali sy pergi..mesty tutop..geram betOl!

akhirnya..hajat sy tercapai jua..pada 30 DEC 2010 yang lepas..(yee! cite pasal yg dh lepas..hihii) dapat jugak sy naik menara taming sari tu..
serOnok jugak lahh..
hajat tercapai jua~


nampak tak menara taming sari kat belakang tu..
menara taming sari yang tinggi tu ea,yang mcm bentuk kris sikit..
bukan yang bersinar tu..yang bersinar tu lampu jalan tw..hihii..

waa!! ayah memang pandai+hebat amik gamba (bodek!)..
suka suka!!!


masa kat dalam menara taming sari tu..ramai jugak la yang naik time tu..
biasa lahh cuti sekOlah kan..


tgok adik sy tu..sebenar nya takOt..masa benda ni naik kat atas kan..
dia teros menjerit2..cakap takOt takOt! geanggam apa yang boleh di genggam..hakhakhakk..
hahaaa..dia mmg cm ni..naik cable car pOn bisng..
org tgh syOk2 nak tgok view..dia takOt! takOt!
hihiii..


my lovely parents mesty ada! baru syOk!



naik menara taming sari ni dia ada la bg muffin dgn air kotak..
nmpak tak bungkusan warna cokelat tu..dlm tu lahh..heheee..


okeyh! adik sy jelesh!!!! wekkkk!
apa tanduk-tanduk ni nana..cubit kunk..org tgh posing baik baik punya!isshhhh..
hihiii..


dataran pahlawan di melaka!
nak posing smpai pengsan pon boleh tw!
mmg cantik siOttt (maaf,bahasa yg kasar)
please!tolong maaf kan sy ea..maaf kan ea..eaaa?????

 

adik saya bermuka toya..hihiii..
nampak tak plastik yg sy pegang tu..dlm tu ada gamba..yang di jual..
gambar kami lahh..
(kalau ada kesempatan nanti sy tunjuk ea..)
gamba tu di jual dgn price RM 30..
ayah pon beli laaahhhh..buat kenang-kenangan..
nanty sy dh ada anak ke, cucu ke, cicit ke..boleh show oFF dgn dorang..hahahaaaa...
miss belagak ni!!!! jgn main2..hihiii..


ibu..nana..sy..
mata sy tebOlang nak terkeluOr!
heheee..cm sparkle je mata tu..ala2 pkai contect lens pulak..padahal tak!
mata ori uhh!adik sy pakai laaa..
hiiiii


tolong!!! tolong!!!
ada org terbakar kene flash camera..hahahaaa..tolong!!!!
pipi cm pau ayam..hahaaaa..



enterance!
sy time ni pkai simple2 je..simple is beuty..ye ke???
memandai ja budak ni bt ayat sendiri..


ouhh ibu ku..
di taming sari punya keris..(sory bahasa pelik sikit naa~)



weeeee~~~
jum terbang pulang ke rumah!! (mimpi-mimpi je lah..hihihiiii)
i loikeloikeloike picture ni..
sy cam betOl ja nak terbang!!hahahaaa...larat ke?

so for now on..if yOu guys wanna gO to melacca..u have and must bring ur camera along..coz..now melacca have real realy fantastic view..
serOnOK!!! wa cakap sama lu!

kalau sesiapa nak bt photoshot pon best Oooo!
background mmg cantik =D
korng kena try pergi jugak..seyes tak nyesal..tapi kena pandai planning la..jgn dOk diam ja..mmg bOsan an..
apa2 pon have fun la tw!

bye semua!




thank You very very much!! sudi baca entry ni =D

No comments:

Post a Comment