Tuesday, December 07, 2010

holiday kat cherating

assalamualaikum =D

wahh! lamanya tak update blog ni..hehee..
on 1st,2nd and 3rd dec i pergi holiday wif my abg and ayah..
sebenarnya tkde niat nak holiday pon..hehee..
ayah ada lecture kat sana kitaowg just follow ja =D
hahaaa..

the journey.....

                                          on 1st dec 2010.

jalan...

jalan lagi...

HAHAA..terlajak kat perlabuhan kuantan.

siap ada tanda AMARAN lagi..HUHUU..

ni semua salah abg saya..HAHAA...yg salah direction ;P

akhirnya kami selamat tiba di tempat kediaman kami =D
tgok muka lega abg saya tu..hahaa..

petang tu abg sy ajak pergi pantai jup..dah nak senja..

hehee..punya lahh lama nak tunggu turn saya bergamba..ada jugak gamba sy..HAAA..

tarzan swing..wuuuuu...

plank! hahaa..lawak ja..mcm nak jatuh..
abg saya cabar sy naik...
benda ni sy dh penah naik dh.. time kat PLKN dulu tak heran lahh..HAHA
*belagak! kn??

baru lepas dinner..nmpak tak perut kekenyangan tu..muhahahaa,,

ni pun sama..kenyang =D

dh kenyang terbongkang atas katil..*gelak besar

sibuk ja..bercuti pun nk online lg..pergi tido lahh..


                          on 2nd dec 2010.

nak keluar pergi beli makanan..sebelum tu sempat lagi nak posing dpn cermin..HUHUUU..

one more =D hahaa...

lepas ktowg balik dri beli makanan..balik2 tu ayah kata malm ni ad BBQ
NAHH! ambik kau..bertambah gemok..huahuaaaa...

posing sikit..

apa tengok2..

ini ialah ayah kesayangan ku <3
dia dpt hadiah sebab lecturer..huhuu..aku pun nak..

lepas makan abg sy ajak pergi pantai..wah..memang gelap gelitap..gamba ni nmpk pun sebab flash *


on 3rd dec 2010.

hari ni hari akhir tw..ktowg nak balik rumah dh..waaaa!

muka tak puas hati..hehee..

muka budak yang kenyang <3

sempat lagi..


time balik ni...ayah penat dye tak nak drive..aku pun offer diri nak bawak kete..abg aku kata mmg tak sampai umah laa.jaat tol!
so abg aku bawak keta..aku jd co-drive pun oke laa..
posing2...*gedik

hahaa..bnyak lagi moment nya..p tak amik gamba lahh..hihiii..
tu ja for today..

bye3!



No comments:

Post a Comment